eBay – dostava v Slovenijo ?!?
Tiste, ki kupujete preko ebaya … že nekaj časa iščem en artikel .. vendar imam to smolo, ko najdem ugodno varianto, je dobavljiv samo v UK!
Sem iskala po straneh, pa ne najdem, če je možno kje nastaviti, da me zanimajo samo artikli, ki so dobavljivi po celi Evropi …
Mi lahko katera pomaga???
Hvala vnaprej!
ko freš na osnovno stran , klikneš zgoraj desno advanced search, ko se ti tisto oknco odpre, pa imaš spodaj še enkrat advanced search. To klikneš in lahko nasaviš vse mogoče, tudi kje naj bi bilo nabavljivo!
Drugač lahko naročiš na nemški strani, tam ponavadi pošiljalo v slo. Če ne, lahko jaz pomagam…
o, hvala punce .. :-))
samo še eno vprašanje …. na nemškem …. ali se da kje nastaviti, da so strani v angleščini?? Moja nemščina namreč groooozno šepa :-S
In če nisem preveč radovedna .. .tiste, ki kupujete .. kaj kupujete preko ebaya?
Katere so stvari, ki se jih toliko bolj splača kupiti tam, kot pa pri nas v trgovinah oz. ali kupite kaj takšnega, kar pri nas sploh ni dobavljivo??
Če potrebujete hitro dostavo večjih pošiljk, rezervih delov ter vsega ostale naročenega na Ebay-u? Kontaktirajte podjetje Ekspres prevozi tovora – EXT.si