Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eBay – dostava v Slovenijo ?!?

eBay – dostava v Slovenijo ?!?

Tiste, ki kupujete preko ebaya … že nekaj časa iščem en artikel .. vendar imam to smolo, ko najdem ugodno varianto, je dobavljiv samo v UK! 🙁

Sem iskala po straneh, pa ne najdem, če je možno kje nastaviti, da me zanimajo samo artikli, ki so dobavljivi po celi Evropi …

Mi lahko katera pomaga???
Hvala vnaprej!

********************************************************************************* Življenjska sreča se ne meri s številom vdihov, ki smo jih naredili, temveč s trenutki, ki so nam dih vzeli!

ko freš na osnovno stran , klikneš zgoraj desno advanced search, ko se ti tisto oknco odpre, pa imaš spodaj še enkrat advanced search. To klikneš in lahko nasaviš vse mogoče, tudi kje naj bi bilo nabavljivo!

Drugač lahko naročiš na nemški strani, tam ponavadi pošiljalo v slo. Če ne, lahko jaz pomagam…

Na katerem e-bayu pa si?

100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vem, da na ebay.de dobavljajo v Slovenijo!

o, hvala punce .. :-))

samo še eno vprašanje …. na nemškem …. ali se da kje nastaviti, da so strani v angleščini?? Moja nemščina namreč groooozno šepa :-S

********************************************************************************* Življenjska sreča se ne meri s številom vdihov, ki smo jih naredili, temveč s trenutki, ki so nam dih vzeli!

ne, žal ne, zato imaš pa angleškega in nastaviš, da ti iščejo stvari iz nemčije :)))

ahaaaaa, no na to pa spet nisem pomislila … :-))

pa kaj bi jaz brez vas … Hvala!!

Lahko pa tudi vprašaš prodajalca, če je stvar pripravljen poslati v Slovenijo. Jaz včasih to naredim če najdem kaj zelo všečnega in ponavadi kar pošljejo.

In če nisem preveč radovedna .. .tiste, ki kupujete .. kaj kupujete preko ebaya?
Katere so stvari, ki se jih toliko bolj splača kupiti tam, kot pa pri nas v trgovinah oz. ali kupite kaj takšnega, kar pri nas sploh ni dobavljivo??

Če potrebujete hitro dostavo večjih pošiljk, rezervih delov ter vsega ostale naročenega na Ebay-u? Kontaktirajte podjetje Ekspres prevozi tovora – EXT.si

Hey
Mene pa zanima to:hocem narocit kolesca za penny-mini skejt pa nevem ce bodo prisle na dom ali bom morala po njih na posto?
Prosim pomagajte

New Report

Close