ebooks
Stefi, ce te kaj zanima, jih imam na disku tam za ene 100 mega. Ampak sama jih ravno (še) ne berem, ker nad fantastiko nisem prav navdušena, slučajno mi je pa uspelo dobiti prav ta žanr. Lahko ti naštejem nekaj avtorjev: Anne McAffrey, Arthur C. Clarke, C.S.Lewis, Clark Ashton Smith, Clifford D. Simak, Connie Willis, Dragon Lance, Frank Herbert, Frederik Pohl, H.P. Lovecroft, Harry Harrison, Isaac Asimov, J.K. Rowlins, J.R.R. Tolkien, Joe Haldemann, Katherine Kurtz, Kelson, Kim Stanley Robinson, Larry Niven, Michael Crichton, Neal Stephenson, Peter F. Hamilton, Robert A. Heinlein, Roger Zelazny, Stanislaw Lem,Stephen King, William Gibson… No, vsaj večina od njih mislim, da piše fantastiko. Imam pa tudi Austenovo Pride & Prejudice.
Janja,
hvala Jane Austen že imam, prav tako tudi nekaj C. Dickens-ovih del, fantastike pa skoraj ne berem. Mislila sem, da je to že malo bolj razširjena zadeva in da ima kdo že kakšne klasike, ali pa kakšne lahke knjige za lahko noč. Očitno bo treba še malo počakati, najlepša hvala vseeno!
Z lepimi pozdravi, Štefi
Branka, zgoraj sem prehitro stisnila “pošlji”, pa me tako bereš dvakrat:
– BOMBADIL (to je en notepadov file; se mi zdi, kot sem na hitro pogledala, da bi morala biti neka poezija; 47 KB)
– THE HOBBIT (wordov file; 541 KB)
– THE LORD OF THE RINGS (wordov file; 2,84 MB)
– THE SILMARILLION (wordov file; 874 KB)
So pa tudi pdf-ji in drugo. Zraven je tudi polno neopredeljih zadev, kjer mape niso po avtorjih in so zraven le naslovi. Ker pa se, kot že rečeno, na fantastiko ravno ne poznam (no, za Gospodarja prstanov, pa Hobite pa še kaj bolj znanega že vem), se mi potem teh naslovov ni dalo ravno prepisovati.