Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eden ali dva jogija?

Eden ali dva jogija?

Za zakonsko posteljo mislim. Kako imate ve doma? Prednosti enega in drugega?

Ja, kupujemo ga in oklevamo… 🙂

Enega, ker sovražim tisto luknjo na sredi. 😉

Lp, Petra

Dva jogija in ena rjuha.

Dva jogija in eno rjuho. Meni se zdi, da ravno pri enem jogiju nastane na sredini vdolbina, kamor se potem oba kotaliva. Saj včasih ni nič narobe :-)) včasih bi pa vendarle raje ostala na svoji strani.

vodna postelja

Dva jogija, en nadvložek in ena rjuha.

Če je le možnost, vodna postelja je najboljša odločitev. Na žalost pa kvalitetne so precej drage (poceni se jih ne splača kupiti).

Drugače pa sem imela prej en jogi za zakonsko posteljo. Tudi jaz sem sovražila tisto luknjo med dvema jogijema.

definitivno dve rjuhi

Midva imava enega skupnega. Je pa postelja ozka, samo 140.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

vodna postelja z dvema vodnima vložkoma

Dva jogija, samo pomisli kako težko boš en jogi čistila preobračala….

Prav nič hudega ni preobračanje in čiščenje enega jogija. Enega imava še ves čas in ga lahko sama preobračam in čistim. Saj ne tehta 2 toni.:))

Odvisno od širine postelje in materiala jogija, ki ga boš kupila.

Na 2 x 2 ne spraviš enega jogija iz lateksa, ker je pretežek. Če imaš iz fedrov – mogoče, ne vem, ker imam jaz namreč dva iz pene, en nadvložek in eno rjuho. Luknje se ne čuti in tudi postelja ima nastavljivo vzglavje, zato itak ne more biti samo eden.

Če imaš ožjo posteljo – do 160 pa morda lahko enega (tudi iz lateksa).

Sicer ti pa svetujem tiste na fedre, jaz bi definitivno raje tega drugič. Nikoli več lateksa ali pene, ker so prevroči.

ja če eden od vaju spi nemirno potem je že vredu ločen jogi, sicer pa je v vsem bolje enojni jogi, če samo pomislim na hotele, kjer imajo ločene jogije pa eno odejo, grrr, me je groza.

Kupi dva; ne boš imela problemov, če gresta narazen. :)))

priporočam 2 jogija

Lahko je eden nemiren in moti druzga, pa tud vsak si lahko svojo trdoto jogija naštima. Nekomu pač bolj ustreza mehkejši, nekomu trši.

2 jogija! Smo imela enega, muke ježeve pri preoblačenju in obračanju, bljak. Tudi guncanja, ko se mož obrača, imam za eno življenje dost. Pa rjuho imava tudi vsak svojo in kovter tudi. Moj je sredi poletja še vedno do vratu zadekan, jaz samo z rjuho, sredi zime pa tace ven moli, jaz jih v kovter zavijam. Nikoli več ne bi imela enega jogija.

Isto ko adgam!

En jogi.

Sedaj vodna postelja z dvema jedroma, prej pa dva jogija in ena rjuha.

Najbrž je vseeno – edino če se kdo od vaju res zelo premetava, potem bi bilo za razmislit o ločenih jogijih … Dokler je le obema do skupnega spanja.

Sicer pa domnevam, da sva postavila svojevrsten rekord: 6 let srečnega spanja na postelji z merami 190 X 90 cm. Pozneje sva si sicer omislila “zakonsko” (200 X 140 cm), a se še po devetih letih (skupaj z mačko) tlačiva na prostoru v velikosti tiste nekdanje postelje …

na 180 cm široki postelji imava 2 jogija, ker ima vsak svojega prilagojenega svojim potrebam po trdoti ležišča.

Hvala vsem za odgovore, odločitev je lažja.

Odločila sva se za dva jogija z enim nadvložkom in eno rjuho.

vsak svojega, tako me ne prebuja ko se premika, lazje pucanje, obracanje…vsak svojega in se nekaj, ce je moz tezji, bo imel bolj debel jogi, mocan, kot ti, enemu pase taka trdota,d rugemud ruga, to je to..če je jogi en, je enak za oba, ne hvala!

New Report

Close