Eden ali dva jogija?
Midva imava enega skupnega. Je pa postelja ozka, samo 140.
LP
Odvisno od širine postelje in materiala jogija, ki ga boš kupila.
Na 2 x 2 ne spraviš enega jogija iz lateksa, ker je pretežek. Če imaš iz fedrov – mogoče, ne vem, ker imam jaz namreč dva iz pene, en nadvložek in eno rjuho. Luknje se ne čuti in tudi postelja ima nastavljivo vzglavje, zato itak ne more biti samo eden.
Če imaš ožjo posteljo – do 160 pa morda lahko enega (tudi iz lateksa).
Sicer ti pa svetujem tiste na fedre, jaz bi definitivno raje tega drugič. Nikoli več lateksa ali pene, ker so prevroči.
2 jogija! Smo imela enega, muke ježeve pri preoblačenju in obračanju, bljak. Tudi guncanja, ko se mož obrača, imam za eno življenje dost. Pa rjuho imava tudi vsak svojo in kovter tudi. Moj je sredi poletja še vedno do vratu zadekan, jaz samo z rjuho, sredi zime pa tace ven moli, jaz jih v kovter zavijam. Nikoli več ne bi imela enega jogija.
Najbrž je vseeno – edino če se kdo od vaju res zelo premetava, potem bi bilo za razmislit o ločenih jogijih … Dokler je le obema do skupnega spanja.
Sicer pa domnevam, da sva postavila svojevrsten rekord: 6 let srečnega spanja na postelji z merami 190 X 90 cm. Pozneje sva si sicer omislila “zakonsko” (200 X 140 cm), a se še po devetih letih (skupaj z mačko) tlačiva na prostoru v velikosti tiste nekdanje postelje …