Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Edi Pucer pri petdesetih drugič očka

Edi Pucer pri petdesetih drugič očka

Televizijski voditelj Edi Pucer je pred nekaj dnevi skakal od sreče. Pucer in njegova partnerica Petra sta namreč dobila drugega sina, ki sta ga poimenovala Domen, poroča revija Nova.

Mamica in mali Domen se dobro počutita, novega družinskega člana pa se je razveselil tudi starejši bratec Jon, ki se je paru rodil spomladi leta 2012.

Samo da se imajo radi!

Saj ni edini…

Pa Stanovnik, pa Jelinčič, pa Janša, pa Cavazza, pa …moj bivši tudi..ja.

Ja, kar navadite se.Jaz sem se že.Nič takega….

Kaj si mislim? Kakor si bodo postlali, tako bodo spali. Foter pri petdesetih je isto kot “mamica” pri štiridesetih. Ko bo otrok star petnajst let, jim ravno luštno ne bo, po moje. Pa se bodo tudi taki zrihtali, kaj jim pa preostane drugega.

Do zdaj so uživali.

Zdaj bo pa :Želeli ste, poslušajte!

Sem pa mislila, da je mlajši…

Ko bo šel na maturantskega, bo zgledalo, kot da je dedek..

Nič mu ne zavidam.

Ne bo držalo. Foter pri petdesetih je kar isto, kot če bi mama bila pri petdesetih. Mar misliš, da moškim ne teče biološka ura? Še kako jim. Imajo pa (hvala bogu) vsi tile še srečo, da se jim rodijo zdravi dojenčki. Lahko tudi ne bi bilo tako, ker so leta le leta in starost pač starost.

Moški je prestar pri 40-ih za biti oče enako, kot tudi ženska. Otroke moraš imeti mlad, če že. Na stara leta moraš pa zase bolj skrbeti, kot pa za divje najstnike. To je samo moje mnenje.

He,he,jaz mu čestitam in želim samo zdravje za vso družino.V taki družini zna biti zelo zabavno. Očka star 60 let je bolj otročji kot 10 letni sin.Smeha in veselja ne bo manjkalo.Očkova starost bo pestra,kar je dobro za zdravje in ohranjanje vitalnosti.Nikoli ne bo betežen,zdolgočasen starček.

Dokler je ljubezen je starost nepomembna.

Škoda, da ni še 20 let starejši, potem mamica ne bi vedela, kdo je bolj otročji – ali detece ali njen dedec.

Rodial drugega sina pri 34ih, torej sedaj in se počutim prestaro. Otroke je potrebno imeti mlad. Od nekatrih žensk, ki so le kako leto starejše od mene sem slišala, da po 35 letu začneš občutit – fizično, da se staraš in ne moreš več ravno maksimalno funkcionirat z majhnimi otroki. Seveda različno od človeka do človeka, vendar sem trdno prepričana, da otrok več ne bom imela.

pač prej ni našel prave, recimo. Je pa prestar, ja. zagotovo. V bitvu bi lahko bil nono.

To velja za ženske, za moške je več ali manj vseeno, kdaj jih ima. V penziji bo še lažje skrbel za otroke, jim pomagal pri učenju, ne rabiš iskat varstva, dec ne bo gledal za drugimi….

od južnjakinj. 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih ima pri 22 letu, ko je po dr. Ruglju najbolj optimalno za imeti otroke že tri ….

Zato pa bo zaradi Slovenk vse manj Slovencev v Sloveniji in vse več takih, kot je npr. Jernej Tozon.

voditelj?

ha ha
ta je pa dobra

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Zaradi mene naj jih imajo pri stotih letih.

To velja za ženske, za moške je več ali manj vseeno, kdaj jih ima. V penziji bo še lažje skrbel za otroke, jim pomagal pri učenju, ne rabiš iskat varstva, dec ne bo gledal za drugimi….[/quote]

Ni res, jaz od mojega moža pričakujem, da bo skrbel za otroka približno toliko kot jaz… torej…
Odvisno kašno si je Edi najdu, ane. Če si je najdu tako čarovnco, kot sem jaz, ki pričakuje udejstvovanje od moža pri vseh opravilih glede otroka, potem je na h ebal.

Če pa ima eno tako, ki bo vse sama nardila – spucala bajto, poskrbela za otroke, bedela cele noči in ostala lepa in večno mlada… pol pa vsaka mu čast.

madona oddelat moraš še 25 let, živela boš tam nekje do 89 leta, pa že sedaj tako jamraš. Kateri mlad starš pa v resnici kaj veliko funkcionira z otroki? kolikor jih jaz poznam, vsi poturijo otroke staršem, oni pa delo in žur.
je pa računica, če imaš otroke mlad, jih komot vzgajajo 50 letni stari starši to pa.

madona oddelat moraš še 25 let, živela boš tam nekje do 89 leta, pa že sedaj tako jamraš. Kateri mlad starš pa v resnici kaj veliko funkcionira z otroki? kolikor jih jaz poznam, vsi poturijo otroke staršem, oni pa delo in žur.
je pa računica, če imaš otroke mlad, jih komot vzgajajo 50 letni stari starši to pa.[/quote]

JA toliko pameti pa še imam, da ne bom svojih ali moževih staršev obremenjaval s svojimi otroki. Oni imajo svoje življenje, v penziji so, pa naj to življenje uživajo,s aj nismo neskončno dolgo na svetu. Včasih počuvajo, ne zahtevam pa od njih kake bistveno velike pomoči.

je pa računica, če imaš otroke mlad, jih komot vzgajajo 50 letni stari starši to pa.[/quote]

Lahko dočakam tudi 100 let. Ampak dejansko bom funkcionirala mnoooogo manj let, kot jih bom dočakala. Recimo. Pri 65 si po moje že dovolj oddelal v življenju, je čas za počitek, ne za mulce imet. Evo, ko bom jaz 65, bo moj mulo 31. Mati moja. Stara sem.

New Report

Close