edvard žitnik
Velika večina znanih ali manj znanih ljudi ima na netu te podatke. Verjetno se komu zdi čudno, da jih Žitnik nima. No, ne čudno, jih avtomatično pričakuje.
Meni se zdi Žitnik dober novinar, tudi kot dopisnik iz Amerike je bil dober (med boljšimi). Rada ga poslušam, gledam v oddajah. Danes sem ga videla v prvih poročilih ob 13h. Dobro je povedal.
po moje ni firbec, 22.10.2024 ob 20:00
Velika večina znanih ali manj znanih ljudi ima na netu te podatke. Verjetno se komu zdi čudno, da jih Žitnik nima. No, ne čudno, jih avtomatično pričakuje.
Meni se zdi Žitnik dober novinar, tudi kot dopisnik iz Amerike je bil dober (med boljšimi). Rada ga poslušam, gledam v oddajah. Danes sem ga videla v prvih poročilih ob 13h. Dobro je povedal.
ON je toplovodar. Pac znacilno za levicarja.
vprašanje974, 22.10.2024 ob 13:15
Nikje ni nekih podatkov o njemu: datum, kraj rojstva, izobrazba, žena, otroci… Nekateri to skrivajo, a on se mi ne zdi tip človeka, ki bi to počel.
A nimate svojih življenj, da se vtikate v druge?
In ce je en Žitnik javno spregovoril o tem, da je gej, ni rečeno, da je tudi ta Žitnik gej… Ampak, kaj vam mar….
Anonimno 6688, 23.10.2024 ob 11:20
Ne rabi on o tem niti govorit, ker mu na čelu piše.
Tako kot je pisalo Drnovšku, da je gej? So nekateri oznanjali. Potem se pa kar iznenada neka nezakonska skrita hčerka pojavi…. Dvomim, da je našega ljubega nam nekdanjega premierja in predsednika posilila ali pa se dala umetno oploditi z njegovim semenom, da je prišla do te hčerke.
To, da človeku obesiš homoseksualnost, je del političnega boja ali pa vsaj poskusov osebnih diskreditacij. V družbi, kjer se nad homoseksualnostjo večina ljudi ne zgraža, sicer takšna oblika boja izgubi svojo moč. Mislim, da tudi v Sloveniji čedalje bolj izgublja svojo moč.
Podpis: ena, ki so jo zaradi osebnih zamer diskreditirali, da je lezbijka. Izvedela sem pa tako (šlo je do ust do ust, izvor pa poznam – užaljen moški), da so mi nekateri ljudje začeli izražati podporo. Moj odgovor: nisem lezbijka, če bi bila, pa nič hudega.