Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Edward Norton

Edward Norton

Kaj si mislite o njem.

Jest mislim, da ga lahko uvrščamo med najboljše filmske igralce vseh časov…

Pa tko mlad je, pa tok dbest..

Se strinjam.
Pa ne samo igralec….

se podpišem.
super igra!

Kaj pa je še?

No, decko se rezira in producira.

A to je oni, ki je igral skina v Generacija X? Dober je, ja.

Tisti skin je Vin Disel(xxx mi je bil en najbolj brezveznih filmov). Ta Norton je res genij, celo antivirusni program je napisal (Norton antivirus), pa motocikle izdeloval…

Ne, ocitno ne misliva istega filma. Govorim o filmu z poslovenjenim naslovom American history X in tam je igral glavno vlogo Norton. Sem preveril na netu, sicer pa je to odlicen film.

Spider,

ja v Generaciji X je igral skina, k je bil pol u zaporu,…odlicn film, odlicn Edward Norton.

Jaka,

Vin Diesel ni niti senca enga spodobnga igralca, on je maskota, tko kt Arnold.
Samo dobr jih je gledat, k so tko kul.

lp

Ja ful je dobr igralec še posebej v Red dragonu…on je CAR!

Hey, itak, da si zasluži en fajn hommage na tem forumu :)))

Super igralec, neverjetno flexibilen, inteligenten, karizmatični, kameleonski in pri stvari. Najbolj mi je bil všeč v Primal Fearu, kjer je zbegal čisto vse s svojo shizofrenično igro in pa v American History X. Super je bil tudi v The score z Robertom DeNirom 🙂 Skratka same pohvale in veseli me, da je že prejel oskarja!! Way to go Ed :))!

Norton se nima oskarja, samo nominiran je bil dvakrat zanj (za Primal Fear in American History X). Jst mislim, da bi ga moral dobiti za oba filma.

ja, sam ni pa napisal antivirusa :)))))))
haloooo

tw

Ja, mislm da je napisal Norton Commander za DOS. Starejši uporabniki računalnikov se še dobro spoinjamo napisa ob zagonu NCja.. citiram: Norton Commander 5.0 by Edward Norton, 1986, 87, 88, 89.

Jao, a soimenjaki pa ne obstajajo, al kaj….

ja,
sam to ni eni in isti

lp
tw

….brez besed

če bi bil brez besed nebi nič napisal

brez besed…

New Report

Close