Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!

EEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!

V onem postu, ki je naslovljen s: SMITH, je toliko nekih nebuloz, da glava peče!
A ste k Musoliniju prestopili vi al kaj?!?!?!?!?!?!
Midve z acjom sva že čist obupali, nič ne razumeva…. NIČ… res, čisto NIČ….

In vas bova zašpecali Primožu, da tu gori širite antipropagando in fašistične ideje, tak, pa vas naj zaprejo!

Hehehe… danes me je sama zloba!
🙂

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

kako nič ne razumete:)))))))

stara…………..jih boma za šijek zgrable pa na dile vrgle!

njente amore mio! :))

…. se znata maščevat !

Đizs … šijek ?!?!

No, evo, vi pričakujete, da bi midve znali italijansko, vi pa ne znate niti slovensko!
:-)))))))))))))))))))))

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

ahahahahhaa

:))))))))))))))))))))))))))))))

… oštja , na ….

Približno tolko, ja, hehe…..

ne tikaj……….te bom na uč………..hahahahah

V spomin na še večjega fašista pa udarta kak protiukrep po nemško…če pošlješ koga u kučo :)))

…gutte reise, zuruck na hause

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

ih libe grose švanc, majne Franc!

Ni enakega učinka, eni znate tudi malo nemško….

Hej, du, ist dajn “švanc” dize vohenende cu dir gekomen? Oder bist du alajn?

A ni hecno videt tole kar tako, po fonetično zapisano?
Sem se morala prav pomatrat, da sem za sabo lahko prebrala, hehe………..

Ja, znamo,
Taler, pa firnik, pa raufnik pa esel pa ler kamion pa ich bin gegen alles :))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

alajn dize vohe, hahaha, jebi ga. :))

hahahahahaha

Jaz tudi znam italijansko: mona, bella, bambini, grande amore, baccio, mackina (napisat pa ne znam, evo…)… konc, se ne spomnim ničesar več!

Hat er eine andere?!?!?!?!?!

najn!

jaz tudi…..POMPIN………. :)))

napisat al napravit:)))))

:))) UPS…………delat.

tudi napisala si prav:))))

New Report

Close