Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EEEEEEEEEEJJJJJJJJJ,

EEEEEEEEEEJJJJJJJJJ,

… naša mamica, t.j. moje dekle, je šlo včeraj
po porodniškem prvič spet v službo !!! In sem
jo poklicala, da jo vprašam, če imam kak cmok
v grlu, če jo kaj skrbi in kako se počuti, ko je dala
svojega (se pardonjeram … našega!!!) fantka v
“službo”, pa je dejala, da je samo enkrat poklicala
in vprašala, kako je, drugače pa, da je vesela in
zadovoljna, da spet dela in da mi je blazno in še
in še hvaležna, ker smo se skupaj tako dobro pripravili
na ta dan (se še spominjate, kako smo se pogovarjali
o tem, koliko časa otrok joka, ko ga oddaš prvič v
varstvo, kako se ti zdi, da joka celo dopoldne in tako
dalje in tako naprej ….), ampak, bilo je tako, kot sem
pripovedovala. Otrok zajoka samo v hipu, ko te vidi
v hrbet, potem nič več. In tudi naš mali ni nič jokal!!!

Mislim, ej, to ti bo svetovni popotnik, saj je doma
povsod, kamor pride in kjer se ga odloži !

Juhejjjjjjjjjjjj, jooooooooodddddddddljuhuuuu !!!
Vesela sem. Vesela za fantka, za hčerko in zase !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

In s teboj smo veseli tut ostali

Ma ne veš, Seba, kakšno olajšanje je to, res je!
In nobene minute, ki sem jo v ta namen preživela
bodisi z malim bodisi s hčerko v pogovoru o tem,
mi danes ni žal, le še kakšno več bi dala. In tako
sem vesela za oba, res sem vesela.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ker ima tvoja hčerka krasno mamo , razgledano in modro. In me to ne preseneča , da je vse ok.
Bi rekla samo tole , sem mislila da sem jaz krasna mama , pa sem daleč od tega . Si mi pač vzgled ! Nikoli te ne bom dosegla , sem pa vesela da te poznam.

Ne tako, zajček, ne ne, ne smeš tako. Vsaka mama je ena sama ….
vsaka mama je unikat, vsaka mama je … krasna mama. Ne smeš se podcenjevati, bog ne daj !!!! Bom huda! Enkratna si, če bodo znali najti v tebi to, kar jim ponujaš prav, če ne, nisi ti zato drugačna mama, so otroci pač bolj slabovidni in manj občutni !

lepo

Ej, zajči. Vse na tem forumu (pa še mnogo drugih) smo dobre mame, čeprav same o tem velikokrat dvomimo. Jaz včasih, taka pač sem.

Moram pa tudi sama napisat, da sem neskoooončno hvaležna vsem, ki ste me takrat tolažili, ko je prišel moj prvi dan službe po porodniški. Še najbolj pa sem hvaležna varuški, ki me je neštetokrat potolažila in mi dala vedet, da se ima moj knedl pri njej čisto fino in da takoj, ko sem mu izginila izpred oči, joka ni bilo več!

Mariči, zelo sem vesela, da nimate problemov z “abstitenco mame”. Upam, da bo tako še naprej ostalo.

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

ojla, vsaka mama je za svojega otroka CARICA

najlepše je sinovom razmrščit lase…..
pa hčerko stisnit k sebi pa jo objeti….
ne glede na starost….in višino otrok, ki zrastejo kot konoplja :-))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close