Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek egipčanska depilacija

egipčanska depilacija

je že katera bila na egipčanski depilaciji in kje? Videla sem, da je trenutno samo 15 evrov, če tist kupon kupiš, in sicer noge, bikini in pazduhe, kar mi je zelo poceni, ampak me zanima, če ima katera izkušnje. Pa kako dolgo stvar drži?

nazadnje me je bril mož, ja trajalo je dolgo, hihhhhi, medtem me je celo naskočil, a je to na tej egipčanski depilaciji tudi mogoče? Če ima katera izkušnje. Pa kako te ne prime spet?

Lahko sama to narediš : http://www.zadovoljna.si/clanek/lepota/privoscite-si-egipcansko-depilacijo.html

Jaz sem si ene dvakrat naredila sama doma…sem naročila tisto sladkorno pasto na ebayu in je kr fajn 🙂 Vsaj za noge. Je pa precej pocasto in se mi ne da več s tem pacat… sem nazaj na Silkepilu.

Lahko si tud sama skuhaš to pasto- recept in navodila maš na youtubu.

js to sama delam doma, seb, mami, še kaki kolegici… je super, nič pocasto. recept je na youtubu. je pa res, da namesto prstov pasto namažem na predel z nožem za maslo, potem pa dam gor bombažno krpo (mam stare narezane krpe za posodo brisat in jih potem samo v vročo vodo namočim in lepo sperem na roke ter ponovno uporabim). je dbest. manj boli kot vosek, pa manj se vrašča, ker vlečeš v smeri rasti dlake. js jo skuham iz 1 skodelice sladkorja in ene osmine skodelice vode in ene osmine skodelice limoninega soka v kozici z debelejšim dnom. potem jo pretočim v plastično posodico s pokrovom in ko naslednjič rabim pasto jo samo pogrejem v mikrovalovki da se zmehča in se jo da mazat po telesu. priporočam.

New Report

Close