egipt decembra
https://www.google.si/?gws_rd=cr&ei=BtlfU96nJ6GLyAP-oYDICQ#q=weather+hurghada
December temperatures are cooler than in the summer, but still a lot warmer than the snowy UK weather. Highs of up to 22 degrees celsius are common, and overnight temperatures dip to around 12 degrees, and it can feel cool and windy, so pack a light jacket for the evenings.
Rainfall is a low 0mm during the month, so although it will be cooler it’s unlikely it’ll be wet.
You can expect to enjoy 7 hours of sunshine a day, and the sea water temperature meanwhile is an inviting 23 degrees.
Bila v egiptu od 8-15.12.2012. Meni je blo super! Skoz okkoli 25 stopin in soncek. Ni blo tiste vrocine za crknt kot je avgusta ampak res lusno, prijetno vreme. V kompleksu smo imeli ogrevane bazene, v morju sem se kopala 2x. En dan smo pa sli na koralni greben, tam je bilo pa morje pomoje da 30 stopin-majka ti recem. Je pa res, da je dan kratek-tam od 07-17h in se noci kar ohladijo-dolgi rokavi obvezni. No da povzamem, js nebi sla avgusta nikol. Decembra pa se, najraje oktobra
Sem bila že v vseh letnih časih ( pač zaljubljena v Egipt )
Za male otroke je res najboljši termin jesen ali pomlad.
Mene vročina ne moti in me tudi avgusta ni odvrnilo od izletov – seveda po pameti.
Še najmanj sem bila navdušena nad zimskim Egiptom. Imajo zelo slabo izolacijo, ogrevanja praktično ne poznajo. ( sem pa vesela da je nekdo imel srečo z ogrevanim bazenom – to je redkost )
Kot sem že omenila je zima z dnevno svetlobo zelo skopa, posledično vse dogajanje. Priznam, pa da Hurgade ne poznam. sem bolj Sharma in Kaira vajena.
Sem pa bila v Sharmu enkrat v januarju in je padal sneg!!!!!!!!!!!!