Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Eh, da se vam ljubi …

Eh, da se vam ljubi …

Če ljudje verjamejo, da so Nemci prišli v Slovenijo osvobajat, če verjamejo, da njihovi sodelavci niso vedeli, s kom se “pečajo”, če verjamejo, da je bilo vse narejeno v dobri veri in v dobro slovenskega naroda, naj verjamejo. Ima res smisel odgovarjati na vprašanja, kaj so partizani delali v Dražgošah? Ljudem, ki ne znajo odgovoriti, kaj so v teh isti Dražgošah, taužnt kilometrov od Berlina, delali Nemci. Da se vam ljubi. Škoda časa. Škoda živcev. Sploh pa škoda vsake napisane grde besede.

še ena, ki ne zna brat

se popolnoma strinjam, ja in čas je da se teh zadev resno lotijo zgodovinarji, brez direktiv vladajočih!:)))

škoda vsake besede, ker pade na popolnoma neplodna tla, večina se nas je že itak naveličala teh brezplodnih debat!:)))

se popolnoma strinjam, ja in čas je da se teh zadev resno lotijo zgodovinarji, brez direktiv vladajočih!:)))

škoda vsake besede, ker pade na popolnoma neplodna tla, večina se nas je že itak naveličala teh brezplodnih debat!:)))[/quote]

Ni videti saj se kar naprej oglašaš in trobiš eno te isto. Preidi že enkrat z besed k dejanjem.

škoda vsake besede, ker pade na popolnoma neplodna tla, večina se nas je že itak naveličala teh brezplodnih debat!:)))[/quote]

Ni videti saj se kar naprej oglašaš in trobiš eno te isto. Preidi že enkrat z besed k dejanjem.[/quote]

če se že oglasim vam pripopam kakšen link, drugače pa sem obupala nad iskrenostjo nekaterih, ki nonstop goflajo da si želijo le resnico!:)))

Ni videti saj se kar naprej oglašaš in trobiš eno te isto. Preidi že enkrat z besed k dejanjem.[/quote]

če se že oglasim vam pripopam kakšen link, drugače pa sem obupala nad iskrenostjo nekaterih, ki nonstop goflajo da si želijo le resnico!:)))[/quote]

Seveda zato pa se tudi oglašam da te poučim v tvoji zmoti. Veš ni vse res kar novinar napiše še posebej če ne pokaže dokazov.

če se že oglasim vam pripopam kakšen link, drugače pa sem obupala nad iskrenostjo nekaterih, ki nonstop goflajo da si želijo le resnico!:)))[/quote]

Seveda zato pa se tudi oglašam da te poučim v tvoji zmoti. Veš ni vse res kar novinar napiše še posebej če ne pokaže dokazov.[/quote]

ej, a ti mene podučiš, dva dni si tule in se imaš za koga že, ne da se mi res ne več o teh domobrancih ,pa nacistih pa partizanih, mene ti ni treba učit, prav zares ne, bi pa bilo zate prav zares dobro, da si prebereš kakšno literaturo na te teme, če že želiš komurkoli solit pamet, drugače bo težko, ja!:)))

Seveda zato pa se tudi oglašam da te poučim v tvoji zmoti. Veš ni vse res kar novinar napiše še posebej če ne pokaže dokazov.[/quote]

ej, a ti mene podučiš, dva dni si tule in se imaš za koga že, ne da se mi res ne več o teh domobrancih ,pa nacistih pa partizanih, mene ti ni treba učit, prav zares ne, bi pa bilo zate prav zares dobro, da si prebereš kakšno literaturo na te teme, če že želiš komurkoli solit pamet, drugače bo težko, ja!:)))[/quote]

Hej ninej, pred časom si mi naročila da moram urediti svoj računalnik, da ne boš odgovarjala na dva dni stare odgovore, pa ti spet ni prav. Daj odloči se že enkrat kaj hočeš od mene.

ej, a ti mene podučiš, dva dni si tule in se imaš za koga že, ne da se mi res ne več o teh domobrancih ,pa nacistih pa partizanih, mene ti ni treba učit, prav zares ne, bi pa bilo zate prav zares dobro, da si prebereš kakšno literaturo na te teme, če že želiš komurkoli solit pamet, drugače bo težko, ja!:)))[/quote]

Hej ninej, pred časom si mi naročila da moram urediti svoj računalnik, da ne boš odgovarjala na dva dni stare odgovore, pa ti spet ni prav. Daj odloči se že enkrat kaj hočeš od mene.[/quote]

pa ja nisi to ti boosek, kaj maš sedaj kar dva registrirana imena, al bo sedaj samo goflja!:))) je pa lepo da si se potrudil:)))

Hej ninej, pred časom si mi naročila da moram urediti svoj računalnik, da ne boš odgovarjala na dva dni stare odgovore, pa ti spet ni prav. Daj odloči se že enkrat kaj hočeš od mene.[/quote]

pa ja nisi to ti boosek, kaj maš sedaj kar dva registrirana imena, al bo sedaj samo goflja!:))) je pa lepo da si se potrudil:)))[/quote]

Čestitam sedi 5. Tako je ninej,pač odvisno kateri računalnik bo delal. Domačga sem trenutno zrihtal. Se še slišiva kaj sedaj pa grem mal kostanja pojest, upam da je že pečen.

… naj vprašajo domačine, ki so preživeli, ČE bodo upali povedati kako so dogodki potekali.

New Report

Close