Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek eh… moški

eh… moški

En tip, moški, ki bo kmal star 40, sej je zanimal zame, dokelr ni ugotovil, da nisem stara 17 let, ampak 23. Zanj sem menda prestara… Ne morem si kaj, da mi ne bi šlo na smeh :)), eni res nikoli ne odrastejo, take imajo po mojem raj zaradi tega, ker so bolj vodljivem pa ker še nočejo met otrok in družine, čemur verjetno nikol ne bodo dorasli. Smešno je bilo, ko je bil pol tako zmeden, ko sva se kje srečala, in ni vedel kaj bi. Pol mi pa uleti z izjavo, da je že čas da bi mel tud on otroke pa družino, pa da išče ljubezen. Yeah right… :))

Hm… kdaj je skrajni čas za žensko, d si najde resnega fanta, da ni pol res prestara? Al mam jst zdej neke fobije…

Ah ja……I can feel your pain 🙂 Mava podobno statistiko….jaz sem 22, v življenju pa sem (razen 1x) srečala še same bedake…ne vem, da ni z mano kaj narobe @:)

Če pa objektivno pogledam…pri teh letih še pa ja ni razloga za skrb, kajne…

Tud jst razen 1x, pa še tist je pol prehitro minilo 🙂 Ja mens e tud zdi, da mam še celo večnost časa, nov saj zdelo se mi je. Pa itak še po eni strani nisem pripravljena, ker sem sedaj tako navajena vsak vikend it ven s prijatelji, pa tako. Sam stara mama me pa stalno opozarja, naj si najdem koga, da bova kam šla, pa tko. Ja pa sej grem sama, če hočem. Pol še pa izvem, ne direkt, da sem prestara… Sicer sem pa opazila, daje ena nova moda, da mlajši gledajo za starejšimi, starejši pa za mlajšimi… :)) Obojim očitno nekaj manjka… nečasa mogoče, še niso doživeli…

Pazi, bejba, kaj govoriš. Stara koka (kot npr. jaz) in mlad tipček (kot npr. moj) je čist nekaj drugega kot star petelin in mlada punca, he he he he he.

Ma tam enkrat do 80 leta ti bo kakšen že zlezel pod kožo:) Ampak vrstniki moškega spola bodo takrat večinoma že pod rušo, zato se raje obračaj za mlajšimi.

Tudi moj je mlajši: dobra kombinacija:)

Kolk mlajše pa mate? Sej jst sem ga tud mela, sam je bil preveč otročji… sam raj ne povem :)) ampak je bil cuker.

Po letnicah sva narazen tri, po mesecih 33 (jaz starejša) in povem ti, edini ki mi je dorasel (vsi ostali “starejši” veliko bolj otročji)
lp
Erina

Midva sva skupaj skoraj 3 leta, on je skoraj leto mlajši od mene (mi zelo ustreza, sva na isti valovni dolžini, jaz se tako in tako nisem nikoli zaljubila v starejšega od mene, pa ne vem zakaj), nameravava imeti družino, samo kdaj bo to, je pa en velik vprašaj, ker je treba prej faks končati, nekje skupaj zaživeti… Stara sem pa 24 let in bi imela čimprej družino, pa ne bo šlo. Me je včasih prav strah, da bom stara, ko bom imela prvega otroka, samo si ne morem nič pomagat.

Za resno vezo in družino pa se lahko odločiš, ko začutiš, da si to želiš. Pri nekaterih je to zelo zgodaj, pri drugih pa pozneje. Ni ene določene starostne meje.

…hehe…ja….40 ne gre v dvajset….dvajset pa tako z lahkoto v štirideset…in to dvakrat :)))

Jaz sem kot zmeraj tukaj pri najmlajših 🙂

Sem novopečena 20letnica :)) Sicer pa moj je tudi mlajši, sicer samo 3mesece, ampak vseeno.

:))

Drugače pa… itak da maš še čas……….. Jaz sem mislila pri 17ih da bom ostala sama, ker so bili vsi tako.. hm butasti in otročji in oh in sploh.

Tale mi je pa prou pisan na kožo 🙂

Jst sem tut starejša od mojega – 4 leta in pol. Me je kar malo na rit vrglo, ko sva si povedala, koliko sva stara. Je bil res še mulc takrat – po letih (še ne 19). Ampak se obnaša veliko bolj zrelo, kot kak starejši tip. Imava že tudi družino – dve hčerkici in se prav dobro razumemo. Ne bi zamenjala.

Samo pedofilom se izogibaj, pa bo vse v redu, he he he he.

Točno tako 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close