Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eh, tudi to se mora narest .-(((

eh, tudi to se mora narest .-(((

kako pa vi (najraje) preživljate večer?
Mene so pohopsale sosede (gr), da moram iti na eno predstavitev enga “Upweara” ali nečesa podobnega, bogpomagaj, nisem si zapomnila:-(((
Kršenmatiček:-(
Jaz sem pa mislila, da bom dala lepo noge na stol, pa čajčk, pa……..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

eeeeeeeee……. jaaaaaaa……. Tupperware verjetno………… zelo praktične plastične posodice………. kaj vse ti ne naredijo…… waw, pašto skuhaš brez kuhanja, itd. ………. hehe, ampak to ni zame…….. pač grem vsake tolko h kakšni kolegici za število, pa že vnaprej napovem, da ne bom neč kupla………. jst sem za lesene žlice! ;)))))))) :))))))))))))))

no, moj večer pa bo tak……. zdejle bom šla na šukco…….. eno urco brala (zdej berem že Strogo zaupno po Sicilji – B. Gradišnik, mi je kar fajn, ker ima možakar meni všečen smisel za humor)……. čez eno urco pa zobe skrtačim in grem pod dekco………..

juheeeeeeeeej

nočko

ma daj..zaspanka……jej jej..kaj še bo……..drugi mesec…….

čuj mala…a dec že kaj nori, ko ne dobi…upsssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

ma ne, dobi zadostkrat………. hehe, vsaj po moje….. tak da je kar mir……

pa ti? noriš kaj?

sn glih prišla domov:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Da ni bil mogoče Tupperwear?

:)))))))

The best in life is free

hehehe, je to bilo, ja……….
sam, sem uuušla :-))))9

:))))))))))))

He, he, he……..

Tudi jaz sem bila (ampak že pred leti) na nekaj predstavitvah….pa tudi nekaj nakupila………..zdaj pa raj ne grem več:))))))))))

The best in life is free

ene pol ure sem še bila sposobna poslušat tista čreva……
Za to pa nisem rojena, res ne.
saj verjamem, da je ta “Taperwere” krasen, ampak..raje ga nimam kot pa prenašat trop babnic, ki vzdihujejo ob tistih plastičnih posodah kot da bi jim…..
saj veš , kaj.
grozljivo.

noge na kavalet…al narazen?
Eh…čist sem že zblojen ta večer…..

oboje……………………………

In?

in …?!
saj ni bilo nobenega !in”.
Noge so bile v rokah, čajček na stolu, jaz sem pa znajdla na riti, ko sem iz pojstle dol padla…:-)))

boga ritka….na…fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a je pomagalo, da je mokra ratala…upsssssssssssssss

stephanie…..čuj………kaj če bi res midva mal šla poklepetat…mislim, da vidiva, če bi ti ratalu…heheheh….

Baletka!Akrobatka!
Toooooooooooooo!!!
Štefi?
;-)))

nima cajta,,,čaki da nehava govorit…frend…potrpljenje…..saj ti bom polej njeno fotko poslal…….hehehehe

pa še povedal, kolk je “bukova”…upssssssssss…glede na njena leta

kajne lubica?

hehehe, sigurn bi ratalo :-)))
še vsakič je, ko sem kogarkoli dobila v roke.-)))
Mogoče sta mi do sedaj ušla le eden ali dva .-)))

kaj je, sp ?
Kaj te zanima? me želiš kaj vprašati?

Kolkrat?

kolkrat do zdej?
približno trikrat .-)

…ti ubogo revše.
na enga lubčka,da se utolažiš.
;-)))

hvala .-))
lahko bi “žrtoval ” vsaj dva, ker sem tako reuše :-)))

mislim ….se boš pa morala malo bulj potrudit….ejj…dva???????

mal se umiru, stara…..moj frend je živ ko lesen tiček….upsssssssss

oh…oh….

A STA DVA RES TOOOOOOOOLK VELIK?

New Report

Close