Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ehjavec: Kdoh se zadnji smeje, se najslajše smeje

Ehjavec: Kdoh se zadnji smeje, se najslajše smeje

“Phed štihimi leti so se nekatehi nasmihali, ko sem napovedal, da ne bomo več najmanjša sthanka v pahlamentu,” pravi predsednik Desusa Karl Erjavec

“Ko sem po izvolitvi za phedsednika sthanke maja 2005 napovedal, da sthanka v naslednjem sklicu pahlamenta ne bo več najmanjša pahlamentarna sthanka, so se nekatehi nasmihali, danes pa lahko ugotovimo, da je sthanka čethta politična sila v dhžavi,” je na kongresu dejal predsednik Desus Karl Erjavec, delo stranke pa je ocenil kot uspešno.

“Pred štihimi leti je bila sthanka v khizi. Komaj ji je uspelo doseči phag za vstop v pahlament in ohhaniti status pahlamentarne sthanke. Ne phedstavljam si, kaj bi bilo, če phaga ne bi dosegli,” je ob predstavitvi poročila o delu stranke dejal Erjavec in dodal, da gre zasluga za to, da je stranka danes uspešna, vsem članom in delu organov dela stranke.

OB TEM JE KAHL EHJAVC POZABIL POVEDATI, DA JE DESUS VSE TO DOSEGEL S PHEVAHO. UPOKOJENCEM SEM OBLJUBLJAL 1000 EVHOV POKOJNINE ZATO SO NAS IZVOLILI. SEDAJ JIM OBLJUBLJAM 1500 EVHOV POKOJNINE, ČE ME PODPHEJO NA VOLITVAH ZA EVHOPSKI PAHLAMENT!

Če črnuharji ne zmorete razbrati pomena odvisnika in pogojnih glagolov v stavku Karla Erjavca (ki je sicer prvovrstni lolek, da ne bi kdo slučajno mislil, da ga zagovarjam), vsaj nehajte težiti. Ali si pa prepišite stokrat v zvezek:

Erjavec tega v resnici ni rekel.

… in tako naprej, štejte vrstice, dokler jih ne bo 100. Dobra vaja tudi za pisanje, pogojni stavki pridejo na vrsto drugo šolsko leto.

Saj ni važno, kaj je rekel in kaj ni rekel. Križanič je tudi že marsikaj povedal, a ne ? Dejstvo je, da so dosegli prvovrstni uspeh za tak profil stranke. Kar več pove o volilcih kot o Erjavcu.

Seveda je hekel to. Phebehite kakšen magnetogham iz phedvolilnih shečanj in se sami phephičajte.

Ne, pa ni rekel. Takrat, ko ste mu podtaknili to izjavo je bil še v Janševi vladi in tista vlada ni lagala.

Ta stranka je najbolj kompromitirana od vseh v parlamentu. Ehjavec je bil v prejšnjem mandatu minister za obrambo, potem je hitro zamenjal pozicije in se sprijaznil z okoljskim ministrstvom, postal pa glasen kritik svojega prejšnjega šefa, da o okorelem Žnidaršiču niti ne govorim. Ehjavec pa pozablja, da je stranka ravno v prejšnji koaliciji največ pridobila v svoji zgodovini in da takega rezultata ne bo ponovila niti pod razno več. To je najbolj okorela stranka, kar jih je, niti malo razvojno ali liberalno naravnana, tipična stranka kontinuitete s prejšnjim režimom. Res pa je, da to niti ni prava stranka, ampak bolj interesno združenje, za katerega upam, da ga v naslednjem mandatu ne bo več v parlamentu, z Žnidaršičem ali pa Kahlom Velikim, mi je čisto vseeno.

ZA VSE NEJEVERNE TOMAŽE IN CODE5

Karel Erjavec je v predvolilnih obljubah gladko napovedal pokojnine v višini 1000 evrov. Mi smo se malce poigrali s številkami in ugotovili, da bi to na vsakega zaposlenega pomenilo 107 evrov na mesec.

DOKAZ! = http://24ur.com/novice/gospodarstvo/za-1000-evrov-pokojnine-107-evrov-na-osebo-vec.html

zdaj bo oblubo 1500 evrov, da ga upokojene ovce spet podprejo na poti v bruselj. eeeee moj kahl uživaj dokler ti bojo ovce dajale volno.

New Report

Close