EJ …
Zagotovo gre le za na splošno in vem, da ni si mogel name misliti. Predvsem zato, ker me ne poznaš in ker ne moreš vedeti, česa jaz sem in česa ne sposobna. Ve pa zeko, da jaz z ljudmi manipulirat resnično nisem sposobna in tega nikoli ne bi mogla. Da pa koga berem kot knjigo, ha, ha, ha, je pa moja sposobnost. In, da ne boš mislil, dragi sp, da si se skril za svojim imenom “sprevrženec” in s svojim “stilom in načinom pisanja”. Never, my dear, never! Lahko napišeš karkoli, a verjemi, da se bo za tistim, kar bo videti spredaj, vedno dalo nekaj prebrati od zadaj! In najbrž je v naši naravi in v naši psihi “obrambni mehanizem”, ki nam vedno narekuje prikazati se dručane, kot v resnici smo. In samo tisti te lahko bere kot knjigo, dragi sp, ki mu to dovolimo. Samo tisti! Ostali zgolj domnevajo, tako kot jaz !!!!
Lep dan!
Saj te je Mariči razumela . No je tko veš , v življenju moraš nekoga imeti rad. In jaz imam Mariči in tudi je prav da me bere ….ker le tako mi vedno lahko stoji ob strani . Ja , so ljudje ki jim neizmerno zaupam a so tko zelo redki . In tisti ki jim , me lohka berejo. Da mi potem povedo kaj delam prav , kaj narobe in nenazadnje , da mi pomagajo lažje .
sej ni huda nate no..
aja razumem zdej…
V bistvu je vse isto še , le da najprej sedaj delam na sebi…
in posledično se bo uredilo tudi to…..
ne koristi mi jok in stok brez da naredim nekaj..
ovni smo borci in pogumni…
mojo borbenost sem izgubila dokončno lani . Letos jo vračam !!!
Samozavest in moj pogum , moder razmislek je orožje za nasprotnika…
… in bi se “tam”, kot že tolikokrat doslej “opekel!!”. Sorry, dragi sp, za toliko odkritosti! Menim pa, da se vse tisto “ozadje” krepko plačuje in da je na moji domnevi le nekaj malega!
Superca, sp, sem vesela zate, zelo zelo vesela. Imej se lepo in … hm, veš kako je dejala Ana Primožu (v Svetinovi Ukani)??? “Bilo je prelepo, da bi trajalo.” Nič ne de in ne dajaj tem besedam prevelikega pomena. Drži se tistega, kar ti veleva tvoj um in tvoje srce, pa boš ziher prav naredu !!! Ma resnično me zeleo veseli, da se imaš “tam” lepo! Ne pozabi negovati te lepote in ne pozabi, da vsak stvar nekaj rabi, da obstja !!!!