Ej, ej
jutro. Evo ti postopek: prideš domov, zrihtaš otroka, ga odpelješ k babici, ženo na kosilo v restavracijo pelješ (tam ji en aspirin proti glavobolu v kozarec prišmuglaš), potem pa hitro domov in opa-cupa – nima izgovora. Aja, pa daaaaleč stran od tv – kvečjemu malo lake muzike… Pol pa vklopi kompresor ;).
Ne, ne, bi treme prišlo do “Vorführungseffekt” (ne me vprašat… pa tudi v slovarju prevoda ne najdem), pa bi takoj zaspala in nič ne bi ratalo… 😉
Ok, poskušam razložit… Ponavadi (po Murphy-ju), ko nekomu hočeš nekaj pokazat (postopek) oz. demonstrirat, pride do t.i. Vorführungsefekta. To pomeni, da se ravno takrat zgodi to, kar se ne bi smelo. Torej… V toku zgornjega postopka je worst-cese-scenario to, da žena zaspi. Sledi: če jaz ta postopek demonstriram, bi prišlo do worst-cae-scenaria in bi lepo zaspala. Prekomplicirano? 😉 Ne preostane ti torej drugega, da postopek kar sam na ženi poskusiš – nobenih demonstracij – kar lepo: action… :)))))
Alti..saj znas..najprej pa lep odkrit pogovor..nezno..jo prepricaj, dopovej, da ste trije..in da lahko kljub temu uzivate vsi skupaj..in vidva posamezno ponovno..nezno daj..saj znas…ker jo ljubis..in ona tebe…ja ti zacetki so najtezji..ampak je treba spet zacet..zivet ..uzivat dalje…drzim pesti..daj sarmiraj jo..uredi da bo otrocek ninal…natoci vodo v banjo..in jo cartaj tam..ali naj lezi..pa jo masiraj..ali romanticna vecerja..naredi nekaj tako..da bo izgledalo kot da jo samo ti cartas..ker je tko utrujena od vsega..in cartanje bo kmalu preraslo v pozelenje..in v tem bosta uzivala oba..;))
Hehe, avstrijsko, ne nemško – kaj češ, “poklicna” deformacija ;).
SonceK… a ti nekaj lepega okoli po mns-ju pošiljaš? Se pridno priklopljena… :)))
ne..pri teh stvareh pa ne..govorim iz izkusenj..potrebujemo cas..da se postavimo na noge..diplomatsko moras to speljat..aha..da pase obema;))…seveda pa je glavni pogoj, da je z njo vse okej..kar se ginekoloskih stvari tice…ce je bila sivana..so lahko sivi se dolgo zelo moteci..verjemi…bo morala biti ornk vzdrazena, da jih ne bo cutila..zato naglica pri vsem tem res nic ne pomaga…obratno..se poslabsa vse skupaj;))
misi..ga imas..msn6..ja tudi jaz sem poklicno deformirana..kva cmo..ko pa ljubimo crke besede..jezike..jao..jao..no samo da jaz vseeno slovenskoooooooo..ostalo pa tam kjer je treba