Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej, ej

Ej, ej

Dobro jutro prijateljice in prijatelji.

Prav užitek se je zbuditi v tako jutro kot je danes. Zatorej vam vsem želim en prav lep, sreče in ljubezni poln dan.

Alt

Dobroooooo jutro :). Se kar vidi, da je spet malo sonce posijalo… Dežja ni več, vse se zbuja… Pa sosedovo mače preko strehe pleže – ojooooj ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Lepo jutro in še lepši dan tudi tebi….

čao mišika…..

a bova kej osvajala….hehehheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

A kar skupaj? Ja, samo se morava dogovorit koga – moške ali ženske. Jaz navijam za moške… 😉 :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Glej,da ti Micke ne nabriše!!!
Prihaja njih cajt počasi!
Jutro Miši!
😉

Hej ljubica!
Kje pa ti skrivaš tvoje prelesti?
;-)))

Hojla ljubček, sem bila na bolniški. Se je že začela sezona pri mojemu sinku.

Ne, ne… Ni skrbi… Sosedov je še prešmrkav in bi se igral, naša pa ni ravno za družbo in ga lepo napiha… Nič ne bo podmladka več, a-a.

Lepo jutro tudi tebi…

vauuuuuuuu se strinjam…kar začni!!!!

damice imajo prednost…hihihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

A boš potem pomagal? No, koga začneva najprej – sp-ja ali alt-a? 😉 :)))))))

Dragi..daj mi zazel se kaj druzga..k to ze vse je..mam..traja.se dela..ma rola se mi..in to je to…lubcka pa jaz teb..popam..za popoln dan;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti si se ziva..sram te naj bo..tko;))..cak se..ukor dobis..evo..pa crno piko na nos..lumpa si..ker te ni vec tu!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kaj pa teb lohk zaželim k že vse imaš?

Ojoj!Cmokeca zanj!
Pa zdaj ne nas zanemarjat,da pa mi ne zbolimo!
😉
Tudi tebi srce enga velikega cmoka!

En škaf mrzle vode na glavo
Bo zadost v redu?
;-))))

Če njej ne privoščiš…tudi sama ne zaslužiš!
Tko!
;-)))

Ne, ne… Takoj nazaj vzemi!! Da se ne bo kakšno prekletsvo iz tega razvilo, potem boš kriv, da po svetu hodi ena zafrustrirana, nepotešena babnica… Ojooooj… Raje dosti seksa zaželi ;). Bo bolj koristno ;).

Ok!Da bi tolk fukala,da biti en mau otekla!
Bo tako v redu?
;-)))
Cmoka frenda!

Hehe, v redu bo. Enako še tebi 😉 Pa da se nama želje uresničijo ;).

Lep dan Sp :)))))))))

Iz tvojih ust v mojega…hmmmm…tiča!
;-))))

Enako tebi!
🙂

Vračam cmokce !!!
Ampak vas bom morala spet malo zanemarjat, saj veš kako je če prideš po enem tednu v službo… Se oddolžim…

Ne..tega pa nocem..nimam vsega..in tudi nocem imet..imam pa vse..kar potrebujem za lepo zivljenje…za naso sreco..za popolnost..pa to ne pomeni da mamo vse..ja mamo po nase…za nekoga pa to ne bi bilo to..zame je…;))

Ja pa saj to sem mislil.

Imaš vse kar tvoje življenje potrebuje za srečo.

To je to.

New Report

Close