Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej ena južna a si ti tud brez hlačk odspodaj zun

Ej ena južna a si ti tud brez hlačk odspodaj zun

če si te povabim na pijačo

Ne bo nič s pijačo, nism 😛

[/quote]

tvoj odziv pove vse o tebi ☺
drama queen ☺ & pozornosti željna kr.ula ☺

ju knou d dril …

To nekaj sprašuješ, nos uporabi, a ne !? Če imaš slab voh, pa glej za polžjimi sledmi na stolih, ki jih za sabo pušča. :))
[img]http://nextdoornature.files.wordpress.com/2011/03/snail-trail-best-jpg.png[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

tvoj odziv pove vse o tebi ☺
drama queen ☺ & pozornosti željna kr.ula ☺

ju knou d dril …
[/quote]

A ti ob mojm nicku orgazm doživljaš? 😀
Ah butl, veš kaj ti povem: takšna sm kakršna sm, pa a je to teb al komu drugmu všeč al ne. Nikol me ni zanimal niti me ne bo mišljenje drugih. Zato krula dol al gor, sploh tvoje mnenje me niti mal ne gane. Če ti nism fajn, sej veš: lahk PRODUŽIŠ DALJE, lahk nardiš OBVOZ, čist simple 😉
Ampak ne gre, ane, ker kot je vidt nimaš svojga lajfa če svojo nosurdo turaš povsod, tud tja kjer te noben nič ni vprašu 😉

Raje se doma pogovori s svojimi lahkimi ženskami

[/quote]pa te vseen povabim na pijačo, k si mi všeč. ja vem da imaš tipa.sicer se pa lahko potrudiš a prideš zame spodaj brez.a sprejmeš povabilo

pa te vseen povabim na pijačo, k si mi všeč. ja vem da imaš tipa.sicer se pa lahko potrudiš a prideš zame spodaj brez.a sprejmeš povabilo
[/quote]

Veš da, komi čakam.

Veš da, komi čakam.
[/quote]sej ne rabiš bit spodaj brez, to je bil samo predlog, pridi normalno na pijačo. bo sedaj šlo

sej ne rabiš bit spodaj brez, to je bil samo predlog, pridi normalno na pijačo. bo sedaj šlo
[/quote]
Vidiš, da noče na pijačo s tabo.

[/quote]noče spodaj brez drgač pa ja, si želi pa najbrž ne upa

[/quote]

kaki buhtli ste kle..
ona bi šla na eno JUŽNO, ne na pijačo..

noče spodaj brez drgač pa ja, si želi pa najbrž ne upa
[/quote]
Ne sanjaj.

Ne sanjaj.
[/quote]to je realnost tega foruma, tukaj se vsak skoraj vse upa, ko pa je za srečanje pa seveda niso več tako pogumni. ali niso to kar tukaj naladajo da so ali so strahopetci, ali zavrti , tisoče možnosti je, najlažje je biti skrit

to je realnost tega foruma, tukaj se vsak skoraj vse upa, ko pa je za srečanje pa seveda niso več tako pogumni. ali niso to kar tukaj naladajo da so ali so strahopetci, ali zavrti , tisoče možnosti je, najlažje je biti skrit
[/quote]
Za pijačo sta potrebna dva. Je ne zanima pijača z njim.

sej ne rabiš bit spodaj brez, to je bil samo predlog, pridi normalno na pijačo. bo sedaj šlo
[/quote]

Dečko OLADI. Sm ti napisala da me ne zanima, sploh pa z enim multiničnim ne. Bi mogoče še premisla če bi me povabu kakšn registriranc, tak o katerm sm si vsaj mjčkn lahk ustvarla mnenje kakšn je, o teb pa blage veze nimam kdo si. Me pijačke z vami multinicki zato niti mal ne zanimajo. Imam s kom hodt na pijače, še preveč je tega.

to je realnost tega foruma, tukaj se vsak skoraj vse upa, ko pa je za srečanje pa seveda niso več tako pogumni. ali niso to kar tukaj naladajo da so ali so strahopetci, ali zavrti , tisoče možnosti je, najlažje je biti skrit
[/quote]

Tko kot ti multinično, ane.

A ti ob mojm nicku orgazm doživljaš? 😀
Ah butl, veš kaj ti povem: takšna sm kakršna sm, pa a je to teb al komu drugmu všeč al ne. Nikol me ni zanimal niti me ne bo mišljenje drugih. Zato krula dol al gor, sploh tvoje mnenje me niti mal ne gane. Če ti nism fajn, sej veš: lahk PRODUŽIŠ DALJE, lahk nardiš OBVOZ, čist simple 😉
Ampak ne gre, ane, ker kot je vidt nimaš svojga lajfa če svojo nosurdo turaš povsod, tud tja kjer te noben nič ni vprašu 😉
[/quote]

“Molimo za uboge na duhu MONa TM” tako kot si rekel;
drama queen ☺ & pozornosti željna – lepše se je ne da opisati!

[/quote]
je pa budalo. Budalo si ti fuhfehtar. Drkaj še naprej.

Te,ne poznam..Te pa rada berem in mi delujes super punca.

je pa budalo. Budalo si ti fuhfehtar. Drkaj še naprej.
[/quote]

Ni v moji naravi, da bi za f.u.k fehtal. Sploh pa ne č.e.f.u.r.k.
Drkal sem, ko sem bil mlad, sedaj ko sem poročen ni več potrebno.
Budalo si pa po vsej verjetnosti ti (južna skrita za multinickom, ki jih tako preziraš), po zapisu sodeč – domet mozga, pa to;)

Ni v moji naravi, da bi za f.u.k fehtal. Sploh pa ne č.e.f.u.r.k.
Drkal sem, ko sem bil mlad, sedaj ko sem poročen ni več potrebno.
Budalo si pa po vsej verjetnosti ti (južna skrita za multinickom, ki jih tako preziraš), po zapisu sodeč – domet mozga, pa to;)
[/quote]
Malo morgen.
Če bi bil ti poročen bi se ukvarjal z ženo, ne pa iskal f*ka po monu multinično.

Malo morgen.
Če bi bil ti poročen bi se ukvarjal z ženo, ne pa iskal f*ka po monu multinično.
[/quote]

Se motiš, jih ne iščem. Rajši rajo zajebavam na MON-u, sploh takšne kokoške kot si ti.

[/quote]

Itak, ker se mi da ukvarjat z budaletinami na MONu kot sta vidva, ane LOL

Hvala. Jbg, za ene supr za druge pa svega i svačega 😉

New Report

Close