Ej…jejejejejej, kaj se vse dogaja tule…
Jaz vam svojih obcutkov ne bom tule pisala, ker je brez pomena…ne bom se “smilila sama sebi”…ali jamrala…ker to ni moja navada, potreba…bom še z vami…res da malo manj…ker je poletje tu in morje vabi…
Ostajate moja iskra za lepši vsak dan in kletka, kjer si dajem duška…tko…Poljubcek, objemcek vsem popam tja, kjer vam najbolj paše…rada vas imam in pika!
In ne pozabite…naj bo še tako hudo kdaj v življenju…jutri bo bolje…kajti resnica je tudi ta, da za vsakim dežjem posije sonce…nekomu prej, nekomu kasneje, posije pa!!! In vsak si zasluži, da mu sveti sonce…tako ali drugače, vendar moramo tudi sami kaj narediti , da nam toplo in čim dlje sveti, ali čim hitreje prežene temačne oblake…..želim vam čim več sončka v vaših življenjih, ker ste krasni ljudje……pa-pa
p.s. Sedaj grem pa še malo v Gmajnico, tam je bolj veselo;))!
Jutro Sonči…vidiš, jaz sem pa mislila, da je pri vas bolj veselo in sem se vam ravno zato pridružila…Sicer pa vas nikoli ne bi zapustila, če to ne bi bilo pod »mus«…Saj upam, da mi bo še vedno ratalo prit kaj sem gor…sicer pa je do takrat še nekaj tednov….zato…uživajmo skupaj….In res je! Bliža se poletje, morje, sonce…..Juhu!!! Dopusti….