Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej, lovci na ženske, kako zgleda ta vaš lov?

Ej, lovci na ženske, kako zgleda ta vaš lov?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno682, 30.03.2025 ob 07:58

Moj lov zgleda tako, da plačam prostitutki.

Vedno več jih je takih

Odgovor na objavo uporabnika
anonomno5790, 30.03.2025 ob 20:20

Vedno več jih je takih

No saj .. trendovsko res. Tut za odstrel medveda plačajo  in ga dobijo serviranga na trato.

Velika večina seveda nima blage veze o nobenem lovu.  Morebitno ženo so spoznali po golem spletu okoliščin in to je to.  Redke izjeme pa so operirale v čisto drugih časih, ko so bile tako okoliščine kot ženske same dovolj drugačne, da vse skupaj z realnostjo več nima nobene veze.  Še vedno pa si domišljajo, da jim je vse jasno.  Potem pa skozi “nasvete” vidiš, da nimajo pojma o pojmu.

Le enemu se vidi, da ve o čem govori.  Tistemu, ki pove kako se z ženskami gredo “uspešni kurbirji” visokega statusa.  Mafijozoti, estradniki, situirani playboy-i, “biznismani”, itd.  Tako so se vedno šli.  S tem, da se danes podobno dogaja tudi na internetu.  Seveda pa se takšne praviloma ignorira ali pa se velika večina iz njih le norca dela.  Vem kako je bilo, ko sem pred leti nanizal konkretnih primerov tega o čemu tip govori.  Pa tudi pred kakšnim tednom, ko sem dal delujoč recept s katerim lahko vsestranski povprečnež ženske pelje scat, ni bilo nič srugače.

Kako se temu reče je sekundarno.  Osnovne komponente pa so preproste.  Moški mora na svojstven način ženskam “telegrafirati”, da je to kar si želijo.  Pa če je ali ni.  To mora početi tam kjer je slednjih čim več.  Toliko bolje, če so tam z razlogom, motivirane iskalke tistega kar je oz. si mislijo, da je.  Velja tako v reali kot virtuali.  Tip je napisal kako gre v reali.  Jaz sem že večkrat opisal kako gre v virtuali.

S tem, da jaz vse skupaj vidim kot ribarjenje.  V ribniku kjer je vse polno rib vržeš par trnkov z lepo vabo, potem pa se ukvarjaš z ribami, ki grizejo, če zagrizejo.  Če ni dovolj haska zamenjaš ribnik, optimiziraš vabo, prilagodiš komuniciranje, itd.

New Report

Close