Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej MONe, a gremo hrošče lovit?

Ej MONe, a gremo hrošče lovit?

Ti modri val, bi pa tud lahko pršu na akcijo k vidm, da se maš za fejst pametnega…
T bi bil dober za kajlo, da bi te pod traktorsko kolo podložu, da nam traktor neb v dolino ušel, ta čas k bi mi hroščke lovil.

Če te kaj od cvička zanima pa kar vprašaj. Ga imam tud na prodaj, če si slučajno kontent…letos pa sploh dobro kaže v vinogradu. So trte polne kot že dolgo ne . Samo da ne bo kakšne toče letos……

Ti modri val, bi pa tud lahko pršu na akcijo k vidm, da se maš za fejst pametnega…
T bi bil dober za kajlo, da bi te pod traktorsko kolo podložu, da nam traktor neb v dolino ušel, ta čas k bi mi hroščke lovil.

Če te kaj od cvička zanima pa kar vprašaj. Ga imam tud na prodaj, če si slučajno kontent…letos pa sploh dobro kaže v vinogradu. So trte polne kot že dolgo ne . Samo da ne bo kakšne toče letos……[/quote]
Ah, vem, vina vedno dost, dokler vod teče iz pipe.:-))) Ga pa ne pijem, tudi ličink koloradskega hroša ne bi kazal nobeni, če se ji ravno ne bi hotel zagnusit, kaj šele, da bi ji predlagal pobiranje.:-)))

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Če te kaj od cvička zanima pa kar vprašaj. Ga imam tud na prodaj, če si slučajno kontent…letos pa sploh dobro kaže v vinogradu. So trte polne kot že dolgo ne . Samo da ne bo kakšne toče letos……[/quote]
Ah, vem, vina vedno dost, dokler vod teče iz pipe.:-))) Ga pa ne pijem, tudi ličink koloradskega hroša ne bi kazal nobeni, če se ji ravno ne bi hotel zagnusit, kaj šele, da bi ji predlagal pobiranje.:-)))[/quote]

Saj tebi se takoj vidi, da ne piješ vina k si tako zacuknjen in zakompleksan. Tist kefir, ki ga ti vsako jutro ulivaš ti je na možgane usekal in povzročil možgansko fermentacijo.
Tebi se ličinke koloradskega hrošča pač gravžajo, ampak grem stavit, da lepše zgledajo kot ti.

Ah, vem, vina vedno dost, dokler vod teče iz pipe.:-))) Ga pa ne pijem, tudi ličink koloradskega hroša ne bi kazal nobeni, če se ji ravno ne bi hotel zagnusit, kaj šele, da bi ji predlagal pobiranje.:-)))[/quote]

Saj tebi se takoj vidi, da ne piješ vina k si tako zacuknjen in zakompleksan. Tist kefir, ki ga ti vsako jutro ulivaš ti je na možgane usekal in povzročil možgansko fermentacijo.
Tebi se ličinke koloradskega hrošča pač gravžajo, ampak grem stavit, da lepše zgledajo kot ti.[/quote]Verjamem, vsaka bo navdušena, to kar letijo k tebi, ko jim omeniš pobiranje ličink in gosenic.:-))) Za to vrsto zpeljevanja žensk sicer še nisem slišal, dvomim tudi v njeno uspešnost.:-))))

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Tebi se ličinke koloradskega hrošča pač gravžajo, ampak grem stavit, da lepše zgledajo kot ti.[/quote]Verjamem, vsaka bo navdušena, to kar letijo k tebi, ko jim omeniš pobiranje ličink in gosenic.:-))) Za to vrsto zpeljevanja žensk sicer še nisem slišal, dvomim tudi v njeno uspešnost.:-))))[/quote]
Pri meni bi imel več šans če bi mi prišel pomagat plet njivo. Pa popravit ograjo. Pa pokosit travo. Pa še kaj bi se našlo 😉

Tebi se ličinke koloradskega hrošča pač gravžajo, ampak grem stavit, da lepše zgledajo kot ti.[/quote]Verjamem, vsaka bo navdušena, to kar letijo k tebi, ko jim omeniš pobiranje ličink in gosenic.:-))) Za to vrsto zpeljevanja žensk sicer še nisem slišal, dvomim tudi v njeno uspešnost.:-))))[/quote]
Nisem vedu, da se ti tolk sekiraš za mojo taktiko osvajanja.
Sicer pa, kot je meni znano, jaz tukaj iščem pobirače hroščev in ličink, ne ženo. Ženo že mam. Bo tud ona pobirala hrošče.
A ti imaš že ženo? Nimaš? Išči tako, ki je gluha in slepa, Mogoče ti rata.

Verjamem, vsaka bo navdušena, to kar letijo k tebi, ko jim omeniš pobiranje ličink in gosenic.:-))) Za to vrsto zpeljevanja žensk sicer še nisem slišal, dvomim tudi v njeno uspešnost.:-))))[/quote]
Pri meni bi imel več šans če bi mi prišel pomagat plet njivo. Pa popravit ograjo. Pa pokosit travo. Pa še kaj bi se našlo ;)[/quote]
Kaj pa če bi ti jaz po krompirju hrošče pobral? Bi to štelo? Bi palilo?

Hehe, Alter.si @stardec rola tudi po monu. ☺
Ej, stari, so ti moderatorski čapci na alterju že omilili časovno blokado?

Pri meni bi imel več šans če bi mi prišel pomagat plet njivo. Pa popravit ograjo. Pa pokosit travo. Pa še kaj bi se našlo ;)[/quote]
Kaj pa če bi ti jaz po krompirju hrošče pobral? Bi to štelo? Bi palilo?[/quote]

Ampak veš, da jih začuda nimam, že vsa leta odkar sadim krompir. Bramorjev pa za izvoz. Mi je pa problem slak, ki ga ne uspem dovolj hitro pulit, potem pa ga moram odvozlavat s krompirja.

Evo, zdej me pa maš…..nikjer se ne morem skrit.
Za Alter ne vem, nisem probal, ko jih hebe……saj se tud drugje lahko zahebavam…..forumov ko cvička….
Kdo s pa ti? Se poznava z alterja?

Evo jez pridem rabim jih ene deset za selfy naredit za , Fb, saj so to uni mavrični hroščki a ne..lp iz prelepe Ljubljane iz terase z čudovitim pogledom..

Najbrž ne misliš na prave. Ampak za te bomo njdli tud take, če jih rabiš.

PS: NIsem vedu, da je v LJubljan tud lep razgled.

Za Alter ne vem, nisem probal, ko jih hebe……saj se tud drugje lahko zahebavam…..forumov ko cvička….
Kdo s pa ti? Se poznava z alterja?[/quote]

Se poznava, ja. Oz. jaz te poznam malo bolj, ti mene malo manj, ker pri tistih 30. degenih nisem ravno hudo aktiven. Sem pa spremljal sceno. Pred leti in lani.

OK, fajn se imej, pa ne nalagaj preveč našim monkljam, da jih ne boš zmešal. Saj veš, podivjanim kuram se tud kragulj ogne.

Ta je cviček s šmarnico zamenjal, metilni aklohol seka ven na polno, pol pa dela sramoto razvitm podeželskim ljudem:-))))

Verjamem, vsaka bo navdušena, to kar letijo k tebi, ko jim omeniš pobiranje ličink in gosenic.:-))) Za to vrsto zpeljevanja žensk sicer še nisem slišal, dvomim tudi v njeno uspešnost.:-))))[/quote]

Kja ti bo tak delal kot je on, taki samo žlampajo, pa tistih par prostaških bedarij kvasijo, ki se ponavlajoče predvajajo v redkih še živih možganskih celicah, ki jih ni uničil alkohol.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img]

Kdo s pa ti? Se poznava z alterja?[/quote]

Se poznava, ja. Oz. jaz te poznam malo bolj, ti mene malo manj, ker pri tistih 30. degenih nisem ravno hudo aktiven. Sem pa spremljal sceno. Pred leti in lani.

OK, fajn se imej, pa ne nalagaj preveč našim monkljam, da jih ne boš zmešal. Saj veš, podivjanim kuram se tud kragulj ogne.[/quote]

Hehe…
men so pa te monklje kar uredu kokolje…..za včasih…..ker so že starejše ….ujahane in spočite…..večina jih je že v monopavzi in nimajo več tolko problemov z menstruacijo…….bi jih z veseljem povabu k seb u zidanco in bi tekmovali disciplino v kotaljenju 300 literskega soda in troskoka v globino …..

Ok, fajn bod tud ti, grem zdaj v vinograd malo pogledat….

Kja ti bo tak delal kot je on, taki samo žlampajo, pa tistih par prostaških bedarij kvasijo, ki se ponavlajoče predvajajo v redkih še živih možganskih celicah, ki jih ni uničil alkohol.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img][/quote]
Jah klinc, vsak par rok bi prav prišel. Jaz imam samo dve.

Kja ti bo tak delal kot je on, taki samo žlampajo, pa tistih par prostaških bedarij kvasijo, ki se ponavlajoče predvajajo v redkih še živih možganskih celicah, ki jih ni uničil alkohol.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img][/quote]
Jah klinc, vsak par rok bi prav prišel. Jaz imam samo dve.[/quote]
Taki kot je razbrat tega kmetavzarja imajo roke nazaj obrnjene, tako kot krt, tako da si boš bolj švoh opomogla z njimi.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img]

Jah klinc, vsak par rok bi prav prišel. Jaz imam samo dve.[/quote]
Taki kot je razbrat tega kmetavzarja imajo roke nazaj obrnjene, tako kot krt, tako da si boš bolj švoh opomogla z njimi.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img][/quote]
Pusti žensko da sanja no – o koristnih moških

Jaz takih z Zetorjem še opazim ne. Zame pride v poštev samo John Deere z vsemi priključki.

Zakaj kratite hroščem pravico do dostojnega življenja? Imaš ti do krompirja več pravic od hroščev?

Ej “kulandija” ti pa kar tihu bod! Sem ti lepo reku, da ne rabiš na gnoj hodit urinirat, ker imam WC že popravljen in lahko hodiš na WC scat. Pa si sama rekla, da raje hodiš na gnoj ljuljat, ker si tako navajena od doma in da na gnoju lahko vsaj komot po domače prdneš. Sama si si kriva, da si na vile stopila in si škorne predrla. Kaj pa hodiš na gnoj iztrebljat in celi vasi rit kazat?
Tiste vile, na katre si stopila in in k so bile v gnoju zakopane sem že 14 dni iskal okol štale pa jih nisem najdu, zato sem ti iz vsega srca hvaležen, da si jih ti najdla, pa čeprav si zato škorne uničla. Saj bi ti jaz svoje tanove škorne posodu pa maš na nogah predolge nohte, tako da ti sploh noga noter ne gre. Ostiž si tiste krempeljce, da ne boš imela nohte take kot kragulj, ko gre kokoš lovit. S tistimi dolgimi ukrivljenimi nohti mi boš še moje škornje uničla, tako da…..uštimaj nohte pa boš moje škorne lahko za tist cajt dobila……
In nič si ne boš zdaj zmišljala, kaj bi ti na akciji raje delala, pa raje hroščke štela in samo malcala pečenko jajca in krompir itd……delala boš tako kot vsi drugi, debela si pa tud že dost. čeprav moram priznat, da ti tisti tatretji šlaufek okol pasu kar paše…….
Uh sem se razpisal…….nimam šasa zdej, grem v kurnik kokoš odpret in jajca pobrat….
Ti pa zdaj, ko maš cajt, lepo razmisli, kako boš zdaj s tistimi tvojimi polomljenimi zvitimi nogami po moji njivi hodila, da mi ne boš ves krompir potacala……..[/quote]

zmeri te z veseljem preberem in se nasmejim 🙂
taprav si :))

Jaz pa samo Emporium poznam,kje pa je Qulandija..

Reče se kruglca….

ena kmetavzarka….

New Report

Close