ej piščanci šeeeeeee

jst mam sončno kremo faktor sam 517, tko da si ne upam pridt tja…
pober me na koordinatah ć-5, đ-8, q-11 :))

ja sej ne bova letela nd goriškim sektorjm, bova šla iskt meje vesolja. če sm prou zračunu tvoje koordinate pol te puberem na klopci pred rizikm:):) puvej samu še kdaj

Z izračunom si mal falil… v bistvu te bom čakala na ograji nad klopco, ok Pober me, ko bo sonce sijalo pod kotom 58° 32´ na koordinate k-35 m-58 in u-45 na Veneri, ok?

Ja u formuli sm prehitro zaokrožu neki decimalk, pa je pol pršla klopca vn namestu ograja nd klopco:)
zdej kar se tiče koordinat za uro pobiranja sem izračunal, da bi to moglo bit enkrat ta teden. za boljšo predstavo ti prilagam postopek izračuna, pa lhku vidš če sm ki falu:)
Sončeva površina skupaj s površinami njegovih meglic ima večjo maso kot znaša relativna gostota sredica warp mašine in to je razvidno iz gastrofizične zakonite neenačbe:
Al7*cos28*arcsin5 – 2∏r2RZ+ ≤ Pb3-7+ – Fe3+ 3√391*360°
To neenačbo razširimo še na površino ostalih teles našega sončnega sistema in pri tem zagrešimo 0,00000000000000000000000000000000000000000000000000001% napako, če držimo masovno telo v levi roki. Če nimaš v levi roki ničesar, moraš nazaj na start in 2x ne mečeš kock, poleg tega pa moraš še izračunati 12*cosΩ – sin∑ ter vse skupaj odvajat po formuli ∫-12ab – cx/5, pri čemer je c poljubna konstanta, x pa 1/8 vrednosti centrifugalno nasprotnega delovanja kardasijske sile na spremenljivke. Ko si opravila to nalogo, se lahko pridružiš razlagi.
Torej, sedaj prištejemo absolutno relativo masovnega zgoščevanja neenakih mas, ki znaša 0,152645789651287829718971445641971968187 zato, da izenačimo napako, ki smo jo zagrešili nekaj vrstic nazaj.
Ampak ker je vse relativno moramo vse skupaj pomnožiti z atomsko maso 4,6-Diamino-1,3,5-Triazin 2 il metila. S tem smo zagotovili objektivnost eksperimenta. V tem trenutku so se morale v tvoji glavi poklopiti feromonske implikacije ionskih receptorjev, ki delujejo v sklopu pogona Warp 7 v digalaktični bionosferi reduciranih Z elementov. Ta trenutek je možno tudi izračunati po enostavni formuli E = m*c2, vendar je treba upoštevati približek 0,15894h. Zato je rezultat enak letnemu nasprotno sorazmernemu zgoščevanju kroženja frekvence fuzije med lahko-zračnimi elementi, ki nastajajo ob predelavi visoko energijskih gorivnih elementov razreda C, D in K.
Iz vsega tega lahko takoj vidimo, da je gastrofizična zakonita neenačba povratna, kar pomeni, da se dobiva nekje med ponedeljkom (14.6.) in nedeljo (20.6.) ali pa med nedeljo (20.6.) in ponedeljkom (14.6.). To je možno zaradi povratnosti neenačbe in zaradi tega, ker sta obe ekstremiteti v razponu 1,8 vrednosti merske enote. Če bi bila ta vrednost večja od 1,8 potem bi se, jasno, midva ne mogla dobiti na ograji nad klopco pred rizikm.
Če sm kej falu mi javi, da vnesm popravke v glavo Mr. Data.

Pika in obvladas kej pikado? Si za eno partijo Stajerca da te fajn operem in te vrzem na miljardo?? Pa se za pijaco bos mogla dt ker bos full podbacivala.

bwahahahahaa, vale stavi fuzbal. s keptn Krkm sva že

Ma ***** bom stavu k itak bi spusu.

ja jebi ga, sej midva bova tudi

no, tko tud jst ne grem s tabo pikada, kr bi spušila in še bankrotirala zravn. Si ne upam tvegat :)))

kdaj se dubiva?

aja, a midva? ej ti, ne vem… men bi blo v soboto, 19. 6., čist kul :)))
pa una tvoja 100-vrstična razprava je pa tud vsa prov napisana :)) sm vse preštudirala in je vse prav!

ja ok, pol velja. sam še ura?

ale spremenva lokacijo…. če boš zvečer pred jamo, te pocukam za rokav, ok :)))))))

ja pa sej ne veš kaku zgledm. bom tm namreč u civili in ne u uniformi od Star flit.

brez skrbi bod… te bom že najdla :))))) kr mislm, da vem kdo si :))))))))

mislš al veš?:)

ja no, mislt pomen nč vedt… ampak jst še vedno vztrajam pr tem, da mislm da vem :))))))))

npiši kšno mojo značilnost, ku se vidi na vn in ti povem al misliš in veš al misliš in nč ne veš:)

ej, če prav mislm maš očala… pa suh si :))))))))))

mmmmmm, sej zgleda d kr neki veš:) samu pr suh si se zmotla:):):):):):)

Pa ja, suh pa visok si! Ma no, sej v bistvu ne vem, kr te še nism vidla :))))) Ale, šibam jst… p**** se menva tuki k na ircu :))))))

ja ajde, puvleči me za rokav:):):):):):):):):):)

a mene ste pa kr odjebal mamofukci…

ma vale nismo te odjebal, vsaj jst ne… jst sm ti itak odgovorila, da raj ne grem pikada s tabo…. :))) če so te pa drugi….

ja vale jst te tudi nism. sej sm te klicu dns za fudbalico. radi te mamo vale, hahahahaha
Forum je zaprt za komentiranje.