Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ej, raztural jo je

Ej, raztural jo je

Aleš Hojs je na Tarči raztural Eriko žnidaršič. Dokazal ji, je da na LAŽE.
Banda rdeča ne ve več kako bi lagala in manipulirala..
Papa komunisti, papa. Gotofi ste!
Alešu Hojsu pa vsaka čast. Pameten in mojster retorike ter pošten politik.

Prav nič ni dokazal, le bedaka iz sebe je naredil.

Baje ,da se je spet na veliko obrukal. No, kaj pricakovati od ministrov te vlade, ki kar tekmujejo ,kdo je bolj b..ast in nesposoben?

Take arogance in vzišenega ega, kot je Hojs včeraj pokazal v svojem nastopu pred kamerami, pa ne doživiš kar tako. Kot da ima rabies, tako se je obnašal.

Nisem gledal, ampak zanimivo – vsak je videl kar je želel. Eni, kako je Hojs “raztural”, drugi, kako je bil “beden” 🙂

Jah kaj? Nič,model se je spustil na njihov nivo komunikacije, izsiljeval besedo in vskakovalv druge, da he lahko koncno povedal kar mora.

Kaj pa boš? Pohlevno cakal na besedo, da te zopet zatrejo? Ne, prav je naredil. Izsilil je pravico do besede.

tudi rtv sne… on si je namislil neke razlage, ki jih oni niso nikoli izrekli

Raztural je sam sebe…hojsanje se nadaljuje…

Ker je Erika pogorela v Tarči teme ni na portalu, komentiranje je onemogočeno.

Naceloma ne gledam teh politicnih oddaj, ker od prvega do tazadnjega ni nihce nic boljsi… vsaj ne za folk.
Ampak tale stari vceraj…res kot da bi imel steklino. In on naj bi bil nek minister, ki bi moral vzbujati neko zaupanje…?
Sicer ne vem kaj in kako in zaradi cesa je kdo kaj lagal… niti me ne zanima.
Obnasanje od modela je bilo pa ” xxxx”. …

Sem opazil, ja. Ker očitno na rtvslo s kulturnim dialogom nič več ne dosežeš. Hojs se je zgleda pripravil na to oddajo in ni ponovil Toninove napake, ko je stoično čakal, da so srali po njemu.

A to je mogoče tisti Hojs, ki je nepreklicno odstopil?

da vidim, če sem dobila rdečo luč. očitno, ker tema o eriki je tudi izginila, ne?
samo znak več, kako nimamo javne rtv, ampak plačance in polskače sistemu, ki določeni populaciji odgovarja točno takšen kot je. skorumpiran…

krula (pa ne samo ona!!) za NAŠ!!! denar – obvezen!! prispevek ne zna delati uravnoteženih oddaj ampak poveličuje potomstvo komunajzarjev !!
Ta baba je, da jo zažgejo na križu!!

Res je. Nekaj so vredni samo tisti, ki poveličujejo gospoda Janeza Janšo.

Gospod Janez Janša je zelo zadovoljen z delom gospoda Hojsa, kuverto bo odprl pri naslednjih volitvah.

Sem gledala samo del o Kanglerjevem vmešavanju v preiskavo na NPU. Erika reče “in ker se ni nič zgodilo, je K. poslal še en dopis,”
Hojs: “Lažete! Zgodilo se je! Poslal je še en dopis!”
Erika: “No saj, ker se ni zgodilo, kar je zahteval.”
Hojs spet: Lažete! Ni res, da se ni nič zgodilo, poslan je bil še en dopis!!!

Sem mislila, da gledam Monty Pytona.

Ta Hojs ni pismen, zabit kot štirna, lajtunga 100 kilometrom, ne kapira sploh, kaj mu govori, samo da nekaj bevska, saj ko pogledaš njegove objave na družbenih omrežjih, se pa to potrdi. Totalno nepismen.

Baje ni ponudil nepreklicni odstop, ampak nepreklicni odhojs…hojsanje se nadaljuje.

Prav nič ni dokazal, le bedaka iz sebe je naredil.
[/quote]
Seveda, ker je bilo za tebe preveč učeno, nič nisi razumel, potem je on bedak. Že znane fore.

To je bil edini način, da je soh prišel do besede. Žal je treba zaostriti retoriko in Hojs to zna. Sicer te Erika s svojimi vsiljevanji resnice povozi. Ampak še vedno je pa boljša od Slaka na POP TV, ker ta je pa že čisto histeričen in prav vesela sem bila, da mu jih je Logar zadnjič nabrenkal oz.mu stopil na rep, ko je slednji blebetal o nemško-francoskem vlaku. Da bruhaš…, res so samo še za na kolo..

Take arogance in vzišenega ega, kot je Hojs včeraj pokazal v svojem nastopu pred kamerami, pa ne doživiš kar tako. Kot da ima rabies, tako se je obnašal.
[/quote]

Se strinjam. Tip je prepotenten, da se kar kadi. Eni ga vidijo kot junaka, drugi kot bedaka. Erika bi ga brez problema razkosala z resnico, a ga verjetno ni smela. Iz obraza si ji bral, kako bi stresla še kak argument v tisto arogantno faco. Tudi ona ima svoje šefe, ki se jim tresejo stolčki.

Seveda, ker je bilo za tebe preveč učeno, nič nisi razumel, potem je on bedak. Že znane fore.
[/quote]
od kdaj je bevskanje popadljive čivave učeno?

Hahaha,Hojs pošten pa pameten…ne ga srat no…

Se dvakrat al pa trikrat poglej posnetek, ce je treba.Erika zna, tud takile je ne vrzejo s tira, ceprav se kar nekaj vsajajo vsakih 5 sec

New Report

Close