Ej, vi klasični dedci , dajte mi povedat..
Kaj mislite, kolk krul in možač vam bo dalo f.ukat, ker tu dnevno pljuvate po moških, ki jim dol visi za slovenske babe?
Osebno sem vam že povedal. če niste čefurji na steroidih ali natur frajerji, v Sloveniji ne boste kaj dost kavsali. takle imamo. Povprečen Slovenček je nekje na zadnjem mestu liste želja še tako bedne povprečne slovenske babe. To je resnica, kaj naj vam jaz zdaj?
Sej to vse sami veste, samo s emalo glupe delate. Izkušnjo s tem imate vsak dan, ko leteze na ona-on, ne vem kje vse, grdim babam v rit, probate izvedet, kaj jih zanima v njihovem praznem življenju, probate razumet feminizem..
Idite si raje na Filipine fu.uk iskat. jaz mislim, da bo več haska. Mislim čisto resno! na forumu imamo enega stalnega člana, ne bomo ga imenovali, ki je baje visok čez 180, star okoli 30, pa še kr bez f.uka in tako bo ostalo.
Babe vam ne bodo dale f.ukat , brez da s epred njimi konkretno ponižate. Če niste natur jebaći, kar niste. Tudi če niste stari čez 60. Tak pač je. ne me ubit, ker vam govorim resnico.
Idite raje na Filipine po babe, ali pa si najdite drugi hobi, kot večni jalovi poskusi lezenja v rit babovju na ona-on.