Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ej žabice ali ste….

ej žabice ali ste….

se pogledale zjutraj v ogledalu in si veselo voščile dobro jutro in si iskreno povedale, da se imate fulllllll rade?…..jaz si še nisem, sam menda pomaga.
Saj res :imej se rad in potem te bodo tud drugi imeli radi!!!

Ja, js sm se v špegu že pogledala, sam si nism bla dons preveč všeč. Smo ga včeri mal žural, k je mel moj miško rojstn dan. Pa sm dons mal mačkasta. Sej veš – mal več popiješ, pa premal spiš …. pol za zjutri ni preveč fajn. Pa me je mlačn tuš kar zbrihtu, pol pa kremica pa pudr na faco – no ja, pol sm bla pa že kar bolj podobna sama seb. Sam v službi si pa dons še za sol ne bom zaslužla. Bom že zdržala, zdržte tud ve – pa seveda imejte se radi. LP

hahaha poznam te občutke, ko te včasih med tednom zanese, pol si pa zjutraj takšen ko bi te eden na brzino skup sestavil, pa v kotu pozabil. Ne se sekirat, jaz ga nisem žurirala, pa sem danes taka v faco, ko bi kateri na meni rock’n roll plesal. Pa ga ni…..ja res vseeno se imejte radi, tud če niste ravno iz škatljice!!!!!

..na tebi rokn rol plesal…jaz pa v glavo ..glih taka sem kot bi šla rikverc čez grmovje :))

Hej, sm že nazaj, sej mi ni za delat, ve ste pa tak luštkane. He he, roknrol, pa rikverc čez grmovje…. povejte še kaj. Zunaj je že sonček, lepo, dan bo kar bolj prijazn.

Čavči.

ej neny…kje maš sonček…a si iz Dalmacije???

frfra…kdo je bil v grmovju…se je splačalo rikverc?

Jaz sem bolj nočna ptica in ko je treba zjutraj vstat za v službo sem taka kot bi me povozil ratrak. Ko se pogledam v ogledalo kar odskočim od groze. Jaz se imam rada tam nekje od 11 ure dopoldne naprej.

…evo boljš bolj pozno kot pa nikoli!!!

..ful lep dan je danes, vendar nisem čist ta prava danes, sigurno bom kaj ušpičla…..

mejte se

…a te še grlo boli ??

…še malo ja, hvala na vprašanju…je že urng boljš…tko da bom kmalu pr polni energiji..
kako si pa ti kaj danes?

mater ..frfra in Tepka jaz odprem temo, če se imemo kaj rade zjutraj pa to..vidve zdaj pa tule o grlu, pa zdravju čvekata. Takoj na forum” psihologija” hahahaha

hej, katarza…

ko zjutraj pogledam v ogledalo, onemim…. prvi hip ne morem dojeti..kdo je to čudovito bitje, ki se mi smehlja v novi dan,
če name tako deluje bitje, ki ga vsak dan gledam že 35 let, kako bo ta nasmeh deloval šele na tiste, ki bodo prvič uzrli to toplino v očeh, ta nasmeh, to popolnost, to linijo…….in potem zazeham se pretegnem in se zbudim….

Jooj, kaka Dalmacija (bi pa bla takoj ZA!), sm iz Celja – pa pr nas je res sooonček, ful je lep dan, topel, prijazen, skratka dan za lepe stvari, lepe poglede …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close