ej žabice ali ste….

Ja, js sm se v špegu že pogledala, sam si nism bla dons preveč všeč. Smo ga včeri mal žural, k je mel moj miško rojstn dan. Pa sm dons mal mačkasta. Sej veš – mal več popiješ, pa premal spiš …. pol za zjutri ni preveč fajn. Pa me je mlačn tuš kar zbrihtu, pol pa kremica pa pudr na faco – no ja, pol sm bla pa že kar bolj podobna sama seb. Sam v službi si pa dons še za sol ne bom zaslužla. Bom že zdržala, zdržte tud ve – pa seveda imejte se radi. LP
hahaha poznam te občutke, ko te včasih med tednom zanese, pol si pa zjutraj takšen ko bi te eden na brzino skup sestavil, pa v kotu pozabil. Ne se sekirat, jaz ga nisem žurirala, pa sem danes taka v faco, ko bi kateri na meni rock’n roll plesal. Pa ga ni…..ja res vseeno se imejte radi, tud če niste ravno iz škatljice!!!!!

hej, katarza…
ko zjutraj pogledam v ogledalo, onemim…. prvi hip ne morem dojeti..kdo je to čudovito bitje, ki se mi smehlja v novi dan,
če name tako deluje bitje, ki ga vsak dan gledam že 35 let, kako bo ta nasmeh deloval šele na tiste, ki bodo prvič uzrli to toplino v očeh, ta nasmeh, to popolnost, to linijo…….in potem zazeham se pretegnem in se zbudim….
Forum je zaprt za komentiranje.