Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EJJJJJ…ejjjjjjj…buuuuuuu

EJJJJJ…ejjjjjjj…buuuuuuu

Ja dobr…angel nas je kao zdrmu…no ampak kje pa ste…evo kofija..za vse….;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bruh,bruh,bruh!!!!Kaj mi ponuja!Sovražnica! 😉
En štamperle…al pa vsaj pol litra jamnice,da se elektrarna zagoni!
;-)))
O Sonči!A si še tako lepa?Te ne vidim namreč….oblaki! 🙁

jaz lepa..bla nikoli;))se ti rola al kva..ma daj se umir mal..a uno sliko mislis..haha..ma bi Razo popizdil a..ko bi jo vidu…ma to je sam slika..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne pijem kofija

Če frend Razo tisto fotko vidi….se loči…in ga imaš takoj na vratih…..pa bi pozabu kdajkoli gledat še kake druge pičkurine na netu!
;-)))

okej..pa cajcka..al pa kar si zelis…no rec;))

uffffffffffff…..a pa je res taka??????

no frend, hvala…hehhehehe…….ampak pizdil pa ne bom……saj se skoraj nič ne pokaže……….heheheheh…če bi ti vidu, kaj vse je meni ona že …opsssssssssssssssssssssss………

lep dan še naprej

leta letijo - iščem stevardeso.....

sok

pa kaj…….
čuj ti pubec

KAR SE PA SONČEKA TIČE, PA SPLOH NE SMEŠ NIČ POČET IN MISLIT…………

ONA JE MOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IN ŠE NI ..OPSS……………………….

KAJNE SONČI?!

no sonči le poglej v predalček, da me boš …..hehehhe

leta letijo - iščem stevardeso.....

okej..izvoli sok..pa poljub za lep dan..je sedaj okej;))

Ok, ok… Drugič pa res jaz častim ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Vem razo,vem…zato pa grrrrrrrrrrrrrrr!
;-)))

Ti si odslej častni vitez!!!!!!!
Take rabimo tu!!!!Pa ne te pokofance…pofokance..?(;-))…pof*kance?.;-)))))
Glavno,da sva dva,kr tega ne počneva!
Evo tace!

New Report

Close