Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eko sklad

Eko sklad

Pozdrav je ze kdo zaprosil za nepovratna sredstva iz eko sklada za menjavo strehe ali fasade?So kaksne cake na katere je treba pazit slišim da dajo plombo na nepremičnino in v koliksnem času po oddaji vloge pride do izvedbe?Lp

Živi nateg, stran od tega. Večkrat probala in izvedela čuda stvari. Isto kot stanovanjski sklad !!!

Dobili nzaj, čaka se cca 1,5 leta.

Izvajati ne moteš v lastni režiji, pač pa podjetje  s.p., ki izda račun.

Med izdelavo slikane vmesne faze, da se vidijo debiline izolacije sten, sttehe, kar se potem priloži poročilu, ki ga oddaš, ko zaprosiš.

Od Ekosklada sem dobival subvencije in kredite že za fasado, toplotno črpalko. električni avtomobil.

Fora, ki bi me kmalu nesla, je bila samo pri TČ. Nisem vedel, da je treba fotkati stanje pred prenovo. Na srečo je bilo možno provizorično vrniti stvari in pofotkati.

Pri subvencijah ponavadi dobiš pogoj, da vsaj 2 let ne smeš prodati ali spremeniti stvari, ki so jo plačali.

Pri fasadi je bil pogoj debelina izolacije. Sodelavec je imel izolacijo že v steni. Da je dobil subvencijo, ima zdaj dvojno izolacijo, saj sicer za fasado ne bi dobil.

Veliko sem slišal da so prijatelji in sorodniki zaposlenih, dobili subvencije na slepo.

Za streho in za fasado nisva dala vloge, sva pa za avto, toplotno črpalko in sončno elektrarno.

Pri vseh sva se zavezala, koliko časa bova lastnika in da dovoljujeta, da to preverijo.

New Report

Close