ekonom lonec iščem
Včasih je bila kje kaka akcija, kjer si dobil 2-4 ekonom lonce po ceni enega. Jaz bi ga imela, pa me zanima, če je kje kaka taka akcija, ker ne mislim dati zanj 70 evrov in več (eni so prek 20).
V Merkurju so mi rekli, da za e cenejše ne bodo mogli zagotovit rezervnih delov čez dobri 2 leti itd. Pa saj to me toliko ne zanima prp., jaz upam, da bo nekaj let pa le deloval. Ne rabim ne vem kako velikega, smo 3-je – za kako juhico, kaj na žlico, ne tistega ogromnega čez pol štedilnika Kak namig, nasvet?
http://www.wmf.com/cooking/pressure-cookers_82511354.html?sid=B2A05EE3-565E-4436-B84A-D06F412E827B Če kupiš nekaj od tega , ne moreš faliti in imaš ga, ne za vedno, ampak za večno. Pri taki stvari ni dobro ne vem kako šparat.
Nimam nič s Hoferjem, tako da ne boš mislila, da gre za kakšno uradno izjavo Ti ekonomi se pojavijo pri njih vsaj dvakrat na leto, meni se ga zdi vredno počakati, ker jedoločena posoda v Hoferju ful kvalitetna za svojo ceno (pri njih sem do sedaj kupila veliko ponev iz inoxa in emajliran pekač in oboje je zelo v redu).