Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ekspandiran riž

Ekspandiran riž

Imam en recept za sladko, v katerem pride tudi ekspandiran riž. Vem, da se ga da dobit kot hrana za pse /dodatek/ ali se ga dobi kje tudi za ljudi? Ker tistega, namenjenega za pse, mi pa glih ni, razen, če je po okusu kot iz riževe čokolade. Ali katera kaj več ve o tem rižu?

R

Čeprav je bilo vprašanje namenjeno ženskam…bom vseeeno komentiral…

Ekspandiran riž, se da dobiti v večjih trgovskih centrih, mercator, spar in ga imajo med dietno hrano.
Pa tudi v kakšni bio trgovini sem ga že kupoval…

Oooo, hvala za odgovor. Srečna tista, ki te je ali pa te še bo dobila:-))

Za kaj pa ti uporabljaš ta riž? Misliš, če bi stopila čokolado in notri zamešala ta riž, bi bil potem mehek, kaj ne? Verjetno ne bi bil več tako hrustljav, tako kot v riževi čokoladi?

R

Uporabljam ga za muslije ali pa za grickanje.

Če bi ga prelila z vročo čokolado, bi najverjetneje postal mehak.
Riževi vaflji so tudi preliti s čokolado, vendar je tam debelejša plast, zato ostane hrustljav.
Zdaj ne vem, če se čokolada malo ohladi, da je še vsaj malo tekoča, potem je več možnosti, da riž ostane hrustljav.
Probaj. 🙂

Me je pa ena že dobila..in res ima veliko srečo :)))

jaz sem ga zadnjic kupila v tgusu stane 0koli 1 eu 100 g in je cisto ok

pozdravljena se opravicujem tiskarski skrat kupila sem ga v tusu…upam da ni prevelika reklama…rada pa bi tudi sama kaj ustvarila z njim enkrat sem zasledila en dober recept pa ga ne najdem vec,,,zal…bom poskusila se najti…drugace pa je brez glutena in je super tudi za ljudi ki ne smejo glutena…moj sin ga je v jogurtu z medom ali mleku

New Report

Close