Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eksperti, povejte! Katera aplikacija lahko prenese youtube video?

Eksperti, povejte! Katera aplikacija lahko prenese youtube video?

Youtube je očitno prešel v ofenzivo, saj aplikacije, s katerimi si do nedavnega lahko prenesel video z youtuba na svoj računalnik ali telefon in ga imel shranjenega, po vrsti odpovedujejo: ne moreš več prenesti videa!

Ali pač?

Kako? Ve kdo?

To tudi mene zanima.

Mene pa ne zanima. Hvala!

Odgovor na objavo uporabnika
Vampire dance, 07.04.2025 ob 04:38

Mene pa ne zanima. Hvala!

Si pač tipičen potrošnik. Nič ti ni vrednega dovolj, da bi shranil. Vse je zate potrošna roba, ki jo zavržeš. Žreš in serješ, dokler te ne bo pobralo in boš zgnil.

Youtube fašizem, 06.04.2025 ob 21:30

Youtube je očitno prešel v ofenzivo, saj aplikacije, s katerimi si do nedavnega lahko prenesel video z youtuba na svoj računalnik ali telefon in ga imel shranjenega, po vrsti odpovedujejo: ne moreš več prenesti videa!

Ali pač?

Kako? Ve kdo?

SaveFrom.net helper is an essential tool for downloading media from the internet

SaveFrom.net helper will enable you to download files from YouTube.com, Instagram.com, VK.com, and many other similar ones just in one click.

Downloading from YouTube.com, Vimeo.com, and Dailymotion.com

Tebe ne zanima. Super!

Bo pa bolje, da si tiho!

In če bo tema o fuflah, boš tudi napisal, da te ta tema ne zanima?

Si pač peder (toplovodar)!

DebelaKrota, 07.04.2025 ob 08:58

SaveFrom.net helper is an essential tool for downloading media from the internet

SaveFrom.net helper will enable you to download files from YouTube.com, Instagram.com, VK.com, and many other similar ones just in one click.

Downloading from YouTube.com, Vimeo.com, and Dailymotion.com

Ne, tole ne deluje. Začne odpirat ene ZELOOO sumljive strani.

Kdo ve za kako drugo rešitev? Youtube je očitno blokiral vse downloaderje za videe!

New Report

Close