Ekspres
code 5
bravo, šporet je vaš…
haha ..članstvo ni bilo obvezno , res ne…
..prej “taprava” orientacija..
..ki je imela za posledico, še kaj drugega…predsvem transparentne volitve lokalnih veljakov in vodij TOZD-ov SOZD-ov, šefov PP, itd..
moram pa rečt da nisem poznal nobenga unknown jožeta s hribov, brez KP knjižice ki bi npr. bil vodja občine, banke itd…
koga pa si kaj vprašal??
Jaz na primer poznam poslanko v ex-slovenski skupščini, ki ni bila niti en dan v življenju članica partije, s čimer mislim Zvezo komunistov Slovenije/Jugoslavije, da ne bi bilo kake zablode.
In… (*DRUMROLL!*)… še vedno čakamo na odgovor, kdo financira Ekspres…:)))))))))))))))))
Kaj bo naslednje vprašanje za dviganje megle, simpl?:)))))))))
branje za na stranišče???? hahaha
branje za na stranišče???? hahaha
http://www.vest.si/2008/08/13/ekspres-dobil-oglase/%5B/quote%5D
Pa še res je. Preverjeno.
Ampak še vedno ni odgovora, kdo financira ta cajtng.
Ana Jud, dobra prijateljica našega libertarca, očitno ve nekaj več…
“Vzela sem si čas in prelistala najnovejšega, ki ga preko gospodarskih vezi radodarno financira država.” (!?!?!?!?!) “Gre za brezplačni tednik Ekspres, pri katerem glavne niti očitno vleče šefica STA Alenka Paulin.” (!?!?!?!?!) “Desnica je imela idejo, da bi se teh nekaj vsebinsko in oblikovno nedomiselnih papirčkov imenovalo »Reporter Ekspres«, toda vaš najljubši politični tednik tega ni hotel: Reporter niti v primeru srednjeveškega inkvizitorstva ne bi dopustil zlorabe lastnega imena, ki si ga je že tako – enako kot vse ostalo – komaj izbojeval; in potem sem na zadnji strani prve cifre prebrala kolumno Mateja Makaroviča, v kateri se je gospodu zapisalo: »Seveda bi bilo pretenciozno verjeti, da lahko pridemo do celovitega znanja o slovenskih medijih z nekaj raziskavami, ki se ne bojijo tabujev, ali da je časopis, ki ga držite v rokah že pot do bolj kakovostnega medijskega prostora. Upam pa si verjeti, da gre za korake, ki so sicer majhni, a vsaj namenjeni v pravo smer.« Bizarno. Iz dveh razlogov: prvi je dejstvo, da gre pri Ekspresu izključno za nekakovostno politično motivirano smetje, ki ne more prispevati k izboljšanju novinarskih razmer ampak jih samo dodatno onesnažuje, drugi pa je dejstvo, da je Makarovič – ki ga desnica postavlja kot velikega poznavalca družbenih razmer – dokazljivo skorumpirani in sociološko omejeni pogoltnež, človek, ki po mojem mnenju drugim nima pravice soliti pameti. Zgodba? Ko je Pivovarna Laško uničila Mag, sta Makarovič in Peter Jambrek v okviru Nove revije sklenila, da bosta naredila nov časopis Telegram, a iz načrta ni bilo nič, kajti Nova revija pač ni usposobljena za ustvarjanje tržno zanimivega revijalnega in časopisnega tiska…”
(preostanek teh in druge anajuidne (kar je po mojem presežnik od paranoidne) nebuloze si lahko preberete na )