Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ekstremistka, kajpak

ekstremistka, kajpak

Gospa veleposlanica Voduškova je imela v krvi 1,8 promila alkohola, ko je povzročila hudo prometno nesrečo. Najmanj 1,8, mogoče pa tudi 2,5. Skoraj je ubila človeka. Osem dni se borijo za njegovo življenje. Sramota. Pijana ženska. Pa še pijana ženska za volanom. Če se ta reši zapora, potem pa …

ha ha ha … Voduškova in Vodušek ….

Opravičujem se, ker sem zamenjala vzdevek in naslov. Ni izgovor, ampak na mobilniku, ki ima zaslon 3 krat 4 centimetre se stvari malo slabše vidijo kot na velikem monitorju.

Ali je kakšna olajšava če je moški za volanom tako nadelan?

Se opravičujem, ne olajšava, ampak vsakdanji pojav? Sicer pa iz ženskih ust kaj drugega niti ni bilo za pričakovati.

Če te ubije ali hudo poškoduje pijan moški ali pijana ženska – ista reč. Ampak meni je videti pijano žensko, pijano mamo in ženo – meni je to nekaj tako grdega. Tudi moškega pijančevanja ne odobravam, moji moški nikoli niso pili. Poznam pa kar nekaj žensk, ki so alkoholičarke in to precej dobro skrivajo. Kakorkoli že, naši ne vedo, ali bodo začeli kazenski pregon. Ne morem verjeti, pijana je skoraj ubila človeka, oni pa ne vedo. Najbolje, da ji dajo še odlikovanje. To je blazno, mož agresivnež, žena pijanka. Ne za ugledne službe, za socialno skrbstvo sta zrela. Kaj ti otroci vidijo doma. Očka mamici razbije nos, mamica mortus pijana vozi avto.

hehehe boss, ženske smo veliko bolj previdne na cesti in res je veliko manj je pijanih za volanom, tako da je res večja sramota, sploh pa še zato, ker predstavlja našo državo in ti ljudje naj bi bili vzor, ne pa da kažejo pravi pivski obraz Slovenije, žalostno!:)))

ne vem kaj sploh čakajo, zakaj je ne odpokličejo in ja upam da bo šla sedet! Sicer pa verjetno ni kar tako pristala na veleposlaniškem mestu, veze in poznanstva naredijo svoje.

A če te ubije en trezen je pa kaj drugače?

Sicer pa Voduškova ona ni nikogar ubila, Ubilo se je tistih 13 ljudi na elektrarni Blanca.

Morala bi bit olajševalna okoliščina. vsaj kar se odvzema izpita tiče.
Če povzročiš pijan nesrečo, si potem naslednji dan trezen in voziš OK, pa ni več tega razloga.
Če jo pa povzročiš neumen pa voziš naslednji dan še isto tako.

pijanost in neumnost gresta z roko v roki!!!

hej koliko let imaš povej

Glede na to, da toliko sprašuješ o letih, vse po vrsti, koliko jih imaš pa ti?

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

zanima me kera je še kaj uporabna

Se pa neumnost pojavlja tudi v solistični izvedbi.

hehehe boss, ženske smo veliko bolj previdne na cesti in res je veliko manj je pijanih za volanom, tako da je res večja sramota, sploh pa še zato, ker predstavlja našo državo in ti ljudje naj bi bili vzor, ne pa da kažejo pravi pivski obraz Slovenije, žalostno!:)))

ne vem kaj sploh čakajo, zakaj je ne odpokličejo in ja upam da bo šla sedet! Sicer pa verjetno ni kar tako pristala na veleposlaniškem mestu, veze in poznanstva naredijo svoje.[/quote]

A res, bolj ste previdne? Še posebaj tiste na položajih, ne. A se spomniš neke tožilke in njene vozniške sposobnosti?

ma dej nehej, poglej malo statistiko o povzročiteljih prometnih nesreč, evo sem ti eno na hitro najdla:

http://www1.fov.uni-mb.si/matematika/Bren/Moje/StatistikaPrometnihNesre{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8D.htm

no to je pa res sramota, vlada nič ne ukrene zato Sarajevski radio 202 poziva nas in Evropo naj jo kaznujemo!

mater ej niti vprašali niso po zdravju ničkrivega voznika, kle se pa res kaže naša kultura!

http://www.zurnal24.si/cms/novice/slovenija/index.html?id=74407

Eh, spet smo pri statistikah. Me delavne žene ,ki držimo tri vogale četrtega pa podpiramo smo spet žrtve šovinističnih moških.

ej boss, ne ta je kriva in je sramotno da je že niso odpoklicali!

nobene povezave ne vidim s šovinizmom!

drugače pa ženske smo bolj previdne voznice in pika!:)))

Ena nova velika slovenistanska sramota pač..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

NISTE in klicaj!!!!!! Še zmerom se je baba v mene zaletela.

NISTE in klicaj!!!!!! Še zmerom se je baba v mene zaletela.[/quote]

hahaha, ja kdo ti je kriv, če ne znaš vozit, kolkrat pa???:)

NISTE in klicaj!!!!!! Še zmerom se je baba v mene zaletela.[/quote]

hahaha, ja kdo ti je kriv, če ne znaš vozit, kolkrat pa???:)[/quote]

Dvakrat, pa so bile one krive, da veš. Če ne bi znal voziti potem bi bil jaz kriv, ne?

a

New Report

Close