Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek El Mouradi Djerba Menzel

El Mouradi Djerba Menzel

Pa sva se odločila. Junija greva v ta hotel. Izkušnje? Ste bili zadovoljni ? Mogoče kakšen nasvet?
Greva midva z možem in najino,takrat bo,10mesečno hčerko.

Poglej na počitniški forum, tam je o Djerbi še pa še …

Hotel je zelo velik, srednje kakovosti, hrana seveda odlična… Ugotovita kdaj je najmanjši naval v restavraciji in takrat hodita jest, sicer se bosta gužvala v nemogočih kolonah brezbrižnih Italijanov, Arabcev, ipd…
Sicer je pa za arabske hotele te kategorije itak vseeno kje izležavaš…

http://vancka.moj-album.com/

Bili smo zelo zadovoljni, hrana je bila dobra, pijače kolikor hočeš, zelo dober sladoled, brisače dobiš ob plačilu kavcij. Moteče mi je bilo ker si moral na plažo čez cesto in bilo je umazano morje, na koncu je prav smrdelo.

Tunizija je ena velika svinjarija.In tja gre folk, ki hočejo za malo denarja cel teden na veliko jesti in piti, to je to.

Se ne strinjam ravno s tem. Očitno ste imeli smolo, da ste naleteli na takšne stvari, če ste seveda bili tam na dopustu ali komentirate zgolj iz druge roke.
No ja okolica, kjer ni hotelov je res bolj zanemarjena, vendar pa kar zadeva hotelskih kompleksov tega ne bi mogla trditi.

Mi smo se imeli dve leti nazaj zelo ok, bili smo sicer na celini in niti ni bilo tako zelo poceni.
Glede hrane in pijače pa – saj več kot pojesti in popiti pa ja ne moreš?!?
Je pa z malim otrokom seveda zelo dobrodošlo, da imaš hrano pogosteje na jedilniku, da mu lahko ponudiš vmesne obroke.

Pa lep dopust želim! Tudi mi nekaj razmišljamo, da bi šli na Djerbo, sicer v avgustu.

Svinjarijo lahko najdeš povsod, če jo pač iščeš. Sicer pa sem bil z družino že dvakrat v tem hotelu in tudi letos gremo tja. Hotel ima svoj zaprti kompleks, nikjer ni potrebno prečkati nobene ceste, trije veliki bazeni, dodatno otroški bazen, hrana raznovrstna, osebje prijazno, celodnevna animacija. Mogoč je samo vonj po morski travi, (če si v neposredni bližiniki) se nabira na obali, a jo dnevno čistijo, kolikor je to možno.Problem z morsko travo imajo vsi hoteli na Djerbi.
Videl sem tudi družine z majhnimi otroci, nihče ni imel problemov.

New Report

Close