Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice El Mouradi Mahdia – počitnice Tunizija

El Mouradi Mahdia – počitnice Tunizija

Pozdravljeni!

Vem, da ta tema ne sodi na ta forum, a ker je tukaj veliko obiskovalcev se vseeno obračam z nekaj vprašanji sem.
Zanima me ali je kdo že počitnikoval v Tuniziji v hotelu El Mouradi Mahdia. Ali je kaj, na kar moramo biti še posebej pozorni? Kako je s hrano, pijačo – imamo plačano all storitev?
Ali so kopalne brisače na razpolago v hotelu ali jih moramo vzeti s sabo?

Hvala za vsako mnenje in nasvet v zvezi s počitnikovanjem.

LP

Zelo priporočam, če si prebereš mnenja ljudi, ki so bili tam, na tej strani….

http://www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel+El+Mouradi+Mahdia-ch_hb-hid_29383.html

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Živjo.

EL Mouradi Cup Mahdia, a ne? (preverjam, ker ne vem, če sta to 2 razl., ker el mouradi je veriga hotelov).
JA, midva sva bila tam 3 leta nazaj in sva bla blazno zadovoljna, res. Sva hotela še kar nasl. leto, pa sva se potem odločila za Djerbo, da ne bo skos isto. Nama je bilo zelo prijetno tam, domače, sploh ne znam razložit, ampk res prijetni spomini. Morje v Mahdii je najlepše v Tuniziji in res je lepo, turkizno. Na plažo prideš dobesedno samo čez dvorišče. Hrana je v 1. nadst. v ne preveliki jedilnici, ampak je zelo okusna, predvsem sladic nikakor ne morem pozabiti, ker je vsaka dobra, četudi ne zgleda na 1. pogled. Sobice ok. 1x na teden (ne poslušaj vodičke, ki bo rekla, da je vsak dan, ker ni! ) je v centru fuuuul velika tržnica, tam morate it, ker je pravo doživetje. Nam je rekla slov. predst., da je vsak dan, ker je bil ravno na dan tržnice v hotelu sestanek, ampak nama ni žal, da sva polslušala sebe in šla vsaj po sstanku – proti koncu – ampak to je treba doživet. Ker druge dni sva šla tudi, pa četrtino tega ni, kar je 1x na eden – pozabila sem, kateri dan. To je ljudi kot mravelj 🙂
Brisače v hotelu menjajo, ko jih daš na tla, midva sva vsak dan dala kako, samo jaz v hotel vedno vzamem 2 svoji za obraz, ker se mi tisto malo gravža, pa še včasih majo čuden vonj.
Skratka, nimam kakršnega koli drugega nasveta kot to, da uživajte. Da pa kaj posebej potrebujete s sabo, ne bi rekla. Hrane več kot dovolj, sploh če je all incl., pijače tudi – če ne boste kam šli (ampak le pojdite), ne i zapravli nič. BAzenčki so, animacije tudi vsak večer – toplo priporočam, so ble res super. Skratka jaz nevem, kaj bi rekla, da mi je manjkalo — nič. Res pa je, da sva se takrat našla še s parimi slovenci, da smo vsak večer sedeli pri recepciji in klepetali, to je tudi pomagalo, da je blo fino in ne preveč dolgčas, tko da le najdite koga za kak klepet zvečer. če te še kaj zanima, pa vprašaj.

Najlepša hvala za tako izčrpen odgovor. Mi se odpavljamo v hotel El Mouradi Mahdia, 5 *. Me pa zanima še to ali mogoče veste ali so kopalne brisače že tam in si jih je možno sposoditi ali je bolje da imaš s sabo svoje.

Tudi jaz se odpravljam naslednji teden v El Mouradi Mahdia.. Ni sicer isti hotel za katerega je bilo rpej opisano EL Mouradi Cup Mahdia, in me zanmima če ma kdo izkušnje prav z tem hotelom El Mouradi Mahdia 5*

Panja in Mahdia, tudi jaz se odpravljam v ta hotel, vendar šele septembra. Zato bi prosila, če mi zaupata kako sta se imeli, kako je vse skupaj zgledalo in podobno! 🙂

New Report

Close