Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Elaine

Elaine

Ne morem mimo tega, da ti povem. Včasih si smešna, nasmejiš, včasih koga prizadeneš. Povej a ti je všeč, da koga z odgovorom zatolčeš ali ne? Ker drugače ne razumem, zakaj se javljaš tam, ko te je najmanj treba. Ok vsak ima svoj stil pisanja, ti maš sarkastičnega. Ampak za boga milega, vedno pa tudi ne paše povsod, sploh ne zadnjič o temi o neplodnosti! Ljudje včasih iščejo pomoč, nasvet in jih kao smešen namig samo še bolj zabije. Samo to te prosim, da premisliš kdaj kaj paše in kdaj ne. drugače pa lp

Se posipam s pepelom.
Nič pa ne obljubim.

🙂
Stara dobra elaine….

Bolj stara kot dobra…

Ma meni je pa všeč. Tu gor smo včasih malo pocukrane in je fajn, da elaine useka vmes, drugače bi bili vsi na insulinu.

Saj jo zdaj že vsi poznamo in tako tudi sprejemamo njene odgovore. Če bi ena Žogica Nogica (to je samo primer!) odgovorila v njenem stilu, bi me morda prizadelo, za elaine pa zdaj že približno vem, kaj lahko pričakujem. In če po pravici povem, se mi zdi, da si večinoma ljudje zaslužijo njene odgovore, razen nekaj izjem.

Se strinjam. Nekaj časa so bili njeni odgovori prav medli in sem se že spraševala, če ni to kakšna druga elaine.

Aja, še to – mene spominja na tista dva starca pri Muppet Showu, ki sta komentirala iz svoje lože. Sta bila tudi vedno strupena.

Okej, pa lahko govorite o njem kot o njem? Ker je moški z ženskim imenom. To smo pa menda že razčistili. Po tudi humor je tipično moški.

Meni se zdi ona kot začimba ali poper na jed – oz. v tem kontekstu na post.

Čeprav za kakšen procent njenih izjav pa bi bilo bolje, da bi se zadržala.

Kolikor jaz vem, je ženska, ki ima štiri otroke. In piči kot kača. Moški so bolj prijazna bitja. :)))

Kdo je razčistil?
Nič ne vem o tem, da bi bila ona on.

Mocarela, sem šla malo pobrskat – ene par ljudi jo dejansko nagovarja kot moškega.
No, niti ni važno pravzaprav.

Je moški, ki ima štiri otroke. O tem je že bilo govora, javil se je nekdo, ki ga pozna in tudi na enem drugem forumu je to povedal.

Tako je.

Po mojem je ženska. Moškim se ne bi dalo vtikat v take reči, kamor se vtakne ona. Moških na tem forumu je nekaj in jih v določenih temah ne srečujemo, elaine je pa povsod. Nemalokrat med prvimi. :)))
Se pa strinjam, da je včasih prav fajn, se ji nasmejem, včasih pa pošteno brcne v temo.

Nikar tako naivno. Elaine je lahko prisoten kot Elaine in še kot trije drugi moški. Kako veš, da ni ravno eden izmed moških ravno Elaine, ki ima ta nick samo za podjebavanje? Ponavadi je tako.
Pri ženskih temah in temah o otrocih pa kategorično pogori.

Vse je možno. :)))

RES je MOŠKI, ki zna biti še bolj STRUPEN kot nekatere ženske.

ZAKAJ ne verjamete, da je moški??? Zakaj ne verjamete, da ima še tri nicke???

Jaz ga poznam.

POl pa povej še kakšnega od ostalih nickov. Da vidimo, kje smo zgrešili!

Potem pa nič čudnega, da me spominja na tista dva v Muppet Showu 🙂

Elaine, obljubi, da ne boš zapustila tega foruma.
Ena redkih, res duhovitih oseb, katere komentarje vedno z užitkom preberem.

elaine = kir????
elaine = minister????

Ko boš imela kakšen težak problem in ti bo elaine zabrusila kakšno cinično pripombo v stilu črnega humorja, ti zagotovo ne bo do smeha… Saj veš, kaj pravijo o tistih, ki se smejijo na pogrebih…

Eni se s črnim humorjem rešujemo iz najhujših situacij. Če se jaz komu smilim, se kar zjočem, kaaaaako sem jaaaaz uboga. Če pa mi kdo kaj takega servira vstilu elaine, me strezni, da se neham smilit sama sebi in grem dalje.

Eno je črn humor, drugo pa že očitna žaljivka. To ni črn humor.

New Report

Close