Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek elancyl lipo reductor-2

elancyl lipo reductor-2

zanimajo me vaše izkušnje s tem gelom

Z njim se packam mal vec kot 1 teden…dosedanji rezultat -2cm…konec tedna se bom ponovno izmerila:)

je pa res da zraven vsak dan nekaj delam, pri hrani se ne pazim,le delim:)

Aha, super! sama tudi kar redno rolam, s kg nimam tezav, imam pa celulit po trebuhu…. tega bi se pred poletjem res rada znebila…tudi kaksen cm ne bi skodil, ker sem v vse dele telesa zelo suha, le na trebuhcu mi ne izgine in ne izgine mascobca…

teichi hvala za tole super inf.

kupi se ga pa samo v lekarni?

Koliko pa to čudo stane, kje se ga dobi? A tudi v DM-u? Hvala z apomoč.

ne vem, jst sem ga kupla v lekarni, je pa tam okol 25eur

Moj nasvet je da probaj s trebušnjaki. Jaz sem ob koncu zime ugotovila, da imam malo trebuščka in redno delam trebušnjake in rezultati so tu.

Drugače imam pa sama drug problem: imam normalno postavo, celulitis imam po nogah in riti, vendar me blazno moti “špeh” na sprednjem delu nog, na stegnih, z notranje strani. Kako to ublažiti oz. odpraviti?

sem se jih ravno lotila, delam 3 dni po 50 na dan, se mi zdi, da je to premalo….ampak sem rekla, da bom pocasi zacela, da me ne bo minilo

koliko si jih delala ti, jabi, da so se rezultati zaceli poznati?

50 trebušnjakov na dan nikakor ni premalo! Je pa potrebno veliiiiiiiiiiiko več kot 3 dni, da bodo rezultati 😉 Jaz sem začela z 20-imam na dan, potem prešla na 30, to delam že eno leto in imam krasen trebušček (sem dobro leto po tretjem porodu).

tako kot pravi predhodnica … rezultati se bodo poznali čez kakšen mesec, nič prej :-O. Tudi sama sem začela s 30, nato 40 in tako jih sedaj naredim 70/dan.

ni poanta v stevilu trebusnjakov…poanta je v pravilni izvedbi…lahko jih naredis 500 v enem susu, a ne bo pravega efekta,ce so napacno izvedeni…

New Report

Close