electrolux ali AEG?
Točno to so mi povedali tudi uradni uvozniki, ampak še vedno pa ne vem zakaj bi bil aeg boljši?
Kaj točno jih dela boljše? Rekli so materiali, ampak kaj točno to pomeni?
Garancija je pri obeh 5 let.
Problem je v tem, ker mi je vizuelno lepši electrolux. Gledam od vsakega po en model in v trgovinah mi svetujejo electorlux, na sedežu firme pa AEG, zmeda:)
to je tk kot će primerjaš dacio in renoja. oboje je reno grupa, sam dača je nižji rahng.
isto je tle. Pozna se na kavliteti materialov, izolaciji (npr glasnost, izgube energije (hladilniki)), število funkcij, sama izdelava aprata je boljša, bolj kakovostna itd.
Tole je sicer do neke mere res. Samo, če je cena podobna, je tudi kakovost podobna. In začetni model AEG, ni prav nič boljši od dražjega modela Elektroluxa, ima pa verjetno manj funkcij.
Jaz bi se odločila glede na videz pečice in na funkcije, ki jih ena ali druga ima oz. nima. Npr. piroliza je fajn zadeva, pa para tudi.
Zdaj lahko boš zadovoljna z eno ali drugo, lahko pa boš imela tako z eno kot z drugo probleme.
Tole je sicer do neke mere res. Samo, če je cena podobna, je tudi kakovost podobna. In začetni model AEG, ni prav nič boljši od dražjega modela Elektroluxa, ima pa verjetno manj funkcij.
Jaz bi se odločila glede na videz pečice in na funkcije, ki jih ena ali druga ima oz. nima. Npr. piroliza je fajn zadeva, pa para tudi.
Zdaj lahko boš zadovoljna z eno ali drugo, lahko pa boš imela tako z eno kot z drugo probleme.[/quote]
To kar gledam jaz sta skoraj identični pečici, iščem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} parno, te nimajo pirolize, cena je pa ista, ker je model nekoliko starejši, sicer isti letnik. No, cena je ista pri enem prodajalcu, pri drugih ne.
Očitno bom res morala pregledat točno vse funkcije in se odločit na podlagi tega, katera nudi zame boljše funkcije.