Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Electrolux kvaliteta?

Electrolux kvaliteta?

Kakšne so vaše izkušnje z Electrolux hladilniki? Imam 1,5 let starega, pa sem zadnjič, ko sem hotela nastaviti temperaturo v hladilniku, odlomila gumb (samo zasukala sem ga, pa se je v drobovju nekaj polomilo in ne dela več). Dva tedna kasneje pridem iz službe in zmrzovalnik piska, da se je odtajal ( je imel samo še minus 7 stopinj). Resetiram zadevo in v pol ure ohladi nazaj na minus 18. Sestra ima enak model, pa pravi, da se ji je to zgodilo že dvakrat. Menda se pregreje (?!). Ali ima kdo podobne izkušnje? S katerim hladilnikom / zmrzovalnikom pa ste zadovoljni? Bom začela sanjat o novem… to je pa res mašinca, ki mora laufat brez napak!

Nam dela pet let brez okvare – zelo zadovoljni z Electroluxom.

Gorenje deala BP že več kot 15 let, se kar noče pokvariti:-)))), naj tako ostane še nadalje!

Pri nas je od elektroluxa šlo staro manj kot dve leti sesalec, mikrovalovna,hladilnik/zmrzovalnik. Sedaj imamo hladilnik/zmrzovalnik Samsung, ostalo Bosch

Nam se je pa po dveh letih pokvaril en super dober sesalec od Elektroluxa, vem da je takrat stal okoli 37 000 SIT in bil še v akciji. Ves čas pada ven tisto, v čemer je filter, no, prejšnji teden se je pokvarila še tista stvar za avtomatično navijanje kabla… Tako, da bom prešaltala iz te znamke na eno drugo, tudi cenejšo… Predlogi dobrodošli!

Liebherr so super hladilniki

Mi nismo zadovoljni z electrolux pomivalcem, tudi serviser je povedal, da ima (sicer res da točno določen model) veliko serijskih napak, zdržal je sicer 6 let. S sesalcem (tistim z dodatno globinsko krtačo), sem pa ful zadovoljna.

lp n

Mi imamo hladilnik/zmrzovalnik Samsung, pa je po 2 mesecih že šel kompresor, pa še servis je poden.

Torej: Elektrolux hladilnik+zmrzovalnik – deluje ok zadnjih 5 let (upam da tako tudi ostane), pečica in steklokeramična plošča tudi vse ok, sesalec je meeeega, ampak tudi star ca 6 let. Trkam, da tako tudi ostane.

Linaja, za kateri model pomivalca pa gre? Nam se je ravnokar pokvaril model ESF66030X, star dobri dve leti.

Moram reči, da sem s svojim hladilnikom Electrolux zelo zadovoljen. Hladilnik imam že pet let in še vedno deluje zelo dobro. Pred približno enim letom sem moral zamenjati termostat in imel sem težave z iskanjem novega termostata, ko pa sem bil v Avstriji, sem lahko kupil nov termostat za svoj hladilnik Electrolux na naslednji spletni strani: https://fixpart.at/de. Po zamenjavi termostata je bil moj hladilnik kot nov. Skrbim, da je moj hladilnik vedno čist, in to je razlog, zakaj menim, da je moj hladilnik zdržal tako dolgo. Toplo priporočam naložbo v hladilnike Electrolux.

Imam sicer electroluxovo pecico priblizno leto in pol, na ventilacijski funkciji je ena stran pekaca precej bolj zapecena od druge, drugace dela normalno.

Hladilnik imava beko, tudi dobro leto in pol, dela brez problema.

New Report

Close