Electronic star spletna trgovina
Je kdo že kupoval preko te spletne trgovine:
http://www.electronic-star.si/
Imajo dosti poceni stvari, pa me zanima, če ima kdo izkušnje.
Sam sem pri njih naročil, kuhinjsko napo, v petek, dobil v sredo. Tako kot so obljubili- 4-5 delovnih dni. Torej z veliko zamude, se ravno ne strinjam. Druga zgodba je pa dostavljalec robe. Na vsak način je hotel izsiliti napitnino, češ nimam nobenega drobiža, ne morem ti vrniti 12€, ter mi kazal prazno denarnico.
preberi do konca ne kupuj v electronic star pa čeprav je poceni, nateg
/b]kupil hišni kino ki se je pokvaril, poslal na servis in ni bil popravljiv. so mi rekli da bodo poslali drugega. nakar je minilo 3 tedne ko sem poklical če bom dobil robo. je rekla gospa nimamo na zalogi. sem se zmenil da mi vrnejo kupnino, potem tudi s tem ni bilo nič. mine 14 dni pa sem probal naročit isti hišni kino pri njih pa sem ga dobil, seveda sem ga plačal saj sem mislil da bom dobil kupnino vrnjeno. zmontiram kino, čez par dni pa dobim mail da so mi poslali novega(pa če sem ga že kupil buteljni),čeprav so mi obljubili da bodo vrnili kupnino.ko sem dobil mail da je izdelek na poti sem takoj poslal mail in jim povedal zakaj se gre, seveda so rekli da bodo pošiljko zaustavili, a se je ni dalo zaustaviti. žena je bla doma in podpisala pošto k ni vedla za kaj se gre. potem je crknil še drugi hišni kino. reklamacije rešujem že od 27.11.2018, še vedno ni rešeno….