Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Electronic star spletna trgovina

Electronic star spletna trgovina

Je kdo že kupoval preko te spletne trgovine:

http://www.electronic-star.si/

Imajo dosti poceni stvari, pa me zanima, če ima kdo izkušnje.

Z veliko zamude … pa vendarle.
Če bo imel še kdo namen kupovati na Electronic Star, toplo odsvetujem.
Res je, da lahko v roku 1 meseca vrnete izdelek, vendar to ni to kar prodajajo.
Sem vrnil vse kar sem kupil …

LP

Sam sem pri njih naročil, kuhinjsko napo, v petek, dobil v sredo. Tako kot so obljubili- 4-5 delovnih dni. Torej z veliko zamude, se ravno ne strinjam. Druga zgodba je pa dostavljalec robe. Na vsak način je hotel izsiliti napitnino, češ nimam nobenega drobiža, ne morem ti vrniti 12€, ter mi kazal prazno denarnico.

naročil pri njih zvočnike,od tega minilo 15 dni jih plačal vendar paketa odnikoder!
nikoli več!!!

Ali ste jim napisali kakšen mail?

katastrofa. nikoli več. nateguni.

preberi do konca ne kupuj v electronic star pa čeprav je poceni, nateg
/b]kupil hišni kino ki se je pokvaril, poslal na servis in ni bil popravljiv. so mi rekli da bodo poslali drugega. nakar je minilo 3 tedne ko sem poklical če bom dobil robo. je rekla gospa nimamo na zalogi. sem se zmenil da mi vrnejo kupnino, potem tudi s tem ni bilo nič. mine 14 dni pa sem probal naročit isti hišni kino pri njih pa sem ga dobil, seveda sem ga plačal saj sem mislil da bom dobil kupnino vrnjeno. zmontiram kino, čez par dni pa dobim mail da so mi poslali novega(pa če sem ga že kupil buteljni),čeprav so mi obljubili da bodo vrnili kupnino.ko sem dobil mail da je izdelek na poti sem takoj poslal mail in jim povedal zakaj se gre, seveda so rekli da bodo pošiljko zaustavili, a se je ni dalo zaustaviti. žena je bla doma in podpisala pošto k ni vedla za kaj se gre. potem je crknil še drugi hišni kino. reklamacije rešujem že od 27.11.2018, še vedno ni rešeno….

Kupil stvar, ki semi je pokvarila po 3 mesecih..  Reklamacije nikakor ne morem prijaviti.. Na telefonsko številko se nihče ne javlja…Ne kupujte na tej spletni strani!!!!!!!!!!

Iste negativvne izkušnje, izdelek kupila v juniju, podala reklamacijo, poslala izdelek na servis, neštetokrat klicala na tel. številko,ki je objavljena, veliko izgovorov… mislim, da je to goljufija , za izdelek sem plačala 200 eur, odsvetujem…

Izdelek plačan po predračunu, po treh tednih prejel en paket od petih, kje so ostali paketi, ne ve nihče, vlečejo z dobavo iz tedna v teden, po enem mesecu še vedno ni dobavljenega blaga.

Nikoli več!!!!!! Izogib!!!!!

Tudi jaz odsvetujem nakup…. NE NAROČAJTE NA TEJ STRANI!!!! po enemu mesecu pošiljke še vedno ni, svetovalci se delajo da nič ne vejo!

Jaz sem kupila premično plinsko peč na bombo in plinsko peč za pice. Vse super. Peč je že 3.varianta in ta edina ne smrdi po plinu in tudi nima direktnega ognja.

Jaz sem pri njih kupila plinsko peč za pize in premično plinsko peč za ogrevanje. Oboje vrhunsko. Peč za ogrevanje je moj že tretji poskus, tokrat prvič ne smrdi po plinu med ogrevanjem. Peč je nemške izdelave in je še pa še super. Plindko peč za pizo še moramo naštudirati, da jo bomo obvladali.

To so nejvečji prevaranti na spletu in delujejo v navezi s Slovaki. Prodajajo nedelujoče, pokvarjene artikle. Zakaj so bili razpakirani, to sami dobro vedo, nategnjeni kupci pa tudi. Same barabe na kupu! V Sloveniji prodajalec nima naslova, da bi ga dobil med pesti. ODSVETUJEM NAKUP PRI NJIH!

Super zadovoljna, kupila prikolico za psa in je vse v nalepšem redu

Jaz imam pa čisto pozitivno izkušnjo. Kupila in dobila naročeno

New Report

Close