Electronic star – zaupanja vredni?
Ta spletna trgovina je cela zmešnjava.. nemška sicer in povsod umeščena kot domača .. pri nas z domeno . si. Odgovore dobiš v bulgarščini ipd.. čista zmešnjava.. dostava pri nas mesec in pol in sicer po že takoj plačanem računu. Npr. nekaj kar smo že naročili za božič je prišlo čez devet mesecev na pošto.. Produkti so katastrofa . Opisi na netu super, ko pa dobiš je totalna polomija..Če bi lahko in bom – ukrepal, da tržna zapre slovensko stran. Močno odsvetujem karkoli pri njih..Vračilo produkta je nemogoče saj imajo povezave s centrom v nemčiji CHAL SAL zmešane.. že ime pove vse.. NE NAROČAJTE… naše mnenje..
Pozdravljeni.
Mi smo naročili izdelek. Dobili polomljenega. Sem jim napisala na mail, dobila navodila glede reklamacije… izdelek je bil potem na njihove stroške poslan na servis v Sloveniji. Potem je bilo vse tiho kakšen mesec. Spet sem jim poslala mail kaj se dogaja. Ponudili so mi vračilo denarja ali naročilo novega, ki naj bi ga čakali nedoločen čas, ker da ga ni več na zalogi. No, na koncu so vrnili denar.
Ne bomo več naročali pri njih.
Jaz ne naročim več pri Electronic staru, saj se norčujejo iz slovenskega kupca.
Kar se tiče telefonske pomoči nimam kaj slabega povedat. Vse ostalo pa ni OK.
Naročil se glasbeni ojačevalec, dobil odprto enbalažo (nismo bili dogovorjeni za odprto enbalažo), zaščitne folije odlepljene in ojačevalec v okvari. Reklamacija sicer sprejeta brez ugovarjanja z njihove strani, a kaj ko sem moral “10x klicat” ter poslati kar nekaj e-mailov, potem še pošiljanje nazaj. Odločil sem se, da vzamem drug dražji ojačevalec in mi obračunajo že plačano odkupnino. Tudi tokrat sem dobil, jeee… … , izdelek odprta embalaža ter v okvari. Jasno tukaj se je moje zaupanje dokončno končalo. Reklamacijo so tudi tokrat takoj priznali, želel sem vračilo denarja. Ponovno klicanje, e-maili, pošiljanje nazaj, vmes kar nekaj nesporazumov, zadeva se je zavlekla, čez približno dva meseca sem dobil vrnjen denar. Menim, da prodajajo cenene izdelke, temu primerna je tudi kakovost. Še nekaj, bodite pozorni, firma Electronic star in firma Famtastik[/b][/b][/b], z praktično enako ponudbo izdelkov, se mi zdi, da imajo iste dobavitelje iz Nemčije, človek dobi občutek, da so nekako povezani.
Naročila mini pomivalni stroj s plačilom po povzetju. Čas dostave naj bi bil 5-7 delovnih dni, paket dobila po 9 delovnih dneh (zadnja 2 dni je paket čakal na pošti, ker je poštar pregoreval od vseh dostav). S paketom vse ok, vse dela, kot mora. Tako da nimam pripomb.
Vmes sem sledila predvidenemu datumu dostave, ki se je iz dneva v dan lahko malo spreminjal (malo naprej, malo nazaj) zaradi situacij na poti, ampak lahko rečem, da je pošiljka vseeno prišla v predvidenem času.
Tile vaši komentarji znajo kar prestrašit bodočega naročnika, ampak moja izkušnja je pozitivna. 🙂
6x sem jih že klicala, čakam po 10min na telefonu pa nič! Vmes so celi nedosegljivi. Včeraj sem naročila neko drago stvar, po mnenju tukaj gor sem si takoj premislila in poslala mail o preklicu! Nakar ni nobenega odgovora, v pogojih poslovanja pa piše, da se plača klavzulo ali stroške stornacije, pa še niti plačala nisem naročenega, torej ni popolno naročilo! Tega nisem doživela nikjer drugje, pa sem že naročevala preko spleta doma in v tujini.
Njihovi pogoji poslovanja sploh niso kredibilni, glede na to, da tam prav tako piše, da je možnost plačila po povzetju, v resnici pa pravijo po telefonu včeraj, da te opcije ni.
Pozdravljeni,
Naj se jaz povem kako nekorektno deluje podjetje electronicstar, narocil sem ir panel, pred tem pa sem klical v podjetje in vprasal kje ga izdelujejo, zagotovljeno mi je bilo da v nemciji, kar pa ni drzalo, ko sem ir sprobal semmhitro ugotovil da so tontisti “fake ir paneli” kot jim lravijo, saj plosca greje le ce si zraven nje, brez valov ki bi ogravali predmete.zato sem takoj ir zapakiral in po posti poslal nazaj. Odstopil sem od pogodbe in potrm sem.se tri tedne ukvarjal z njihovim klicnim centrom kjer so me naplahtali da se niso prejeli od poste potrdila da sem paket ob prevzemu placal, potrdila naj ne bi dobili ttudi ko so oni vrnjen paket ze prejeli. Potem sem to na posti preveril in dobim scan o potrdilu, kjer je bilo jasno razvidno da je posta takoj naslednji dan po prevzetem paketu nakazala moj denar electronicstar. Zavajali so me in lagali vsak dan, na konvu sem po cca treh tednih koncno vrnjen denar. Odsvetujem sodelovanje z njimi .
Lyrah, 10.12.2020 ob 10:03
6x sem jih že klicala, čakam po 10min na telefonu pa nič! Vmes so celi nedosegljivi. Včeraj sem naročila neko drago stvar, po mnenju tukaj gor sem si takoj premislila in poslala mail o preklicu! Nakar ni nobenega odgovora, v pogojih poslovanja pa piše, da se plača klavzulo ali stroške stornacije, pa še niti plačala nisem naročenega, torej ni popolno naročilo! Tega nisem doživela nikjer drugje, pa sem že naročevala preko spleta doma in v tujini.
Njihovi pogoji poslovanja sploh niso kredibilni, glede na to, da tam prav tako piše, da je možnost plačila po povzetju, v resnici pa pravijo po telefonu včeraj, da te opcije ni.
pametni pišemo – mejl kontakt – pa če črno na belem imaš…. SLikaš print ekrana sporočila…
Sicer leta 2017 naročen en screen rolo za projektor – noben problem, prišlo vse v enem tednu, celo.
Zdaj čakam – k sreči naročeno še pred naslednjim tednom ko bo norija črni petek – sicer mi kaže da je zadeva v prosecu obdelave (50%), ampak kolikor vem, čakajo na zbirnik robe, da bodo potem poslali v Slovenijo, ko naberejo še za nekaj strank- so mi pa že vnaprej poslali slovenska navodila za izdelke – naročen pa imam tokrat električni kamin ( z ogrevanjem)….
Pozdravljeni!
Zelo sm bil skepticen glede narocila na tej strani.. sploh mo sm bral vase komentarje!!
narocil sm 25.11.2021.. 1.12.2021 prisla pošilka 2x paketa.. vse kot mora biti!
Osebno zelo zadovoljen!!
narocilo je bilo stojala za zvocnike!
točno vse kot je bilo opisano na strani!!
Cena najbolj ugodna od vseh strani okoli!
lep pozdrav B.
Zdravo,
pri njih kupil IR panele – k izdelku so priložena popolnoma neuporabna navodila (ki so v vseh jezikovnih različicah enaka). Problem je torej v osnovi Klastein in ne toliko electronicstar.si. Po telefonu se en možak sicer trudi, a ne pozna toliko konkretno izdelka, da bi lahko pomagal. Ko sem se obrnil direktno na nemški Klarstein tudi nisem dobil uporabne pomoči. Skratka – nič od Klastein-a ne bom niti slučajno nikoli več kupil.
LP
Naročila sem en izdelek za 120 eur + 2 eur. Pride paket, kar ena leva cifra od zneska. Ko mi poštar pove zneseke 98 eur in nekaj centov, mi stvar nič ni jasna. Pošljem stvar nazaj s poštarjem na pošto. Poizvem na electrocnic star, what the … se dogaja. Želim poizvedet. Še oni kao ne vejo. Da pač naj plačam ta znesek, ki je napisan. Da oni preostali znesek bom naknadno in bojo povedali, kako. Mislim, kaj. To sem prvič kdajkoli doživela. Ne vem, ali naj izdelek sploh prevzamem. Ali je vse v redu z izdelkom.