elektika, števec….
Račun naj te ne skrbi toliko, kot poraba. če ti elektro računa mesečno 400kwh, števec pa jih kaže 300kwh, potem boš ob poračunu dobila vrnjeno.
Dobro, da si pišeš porabo mesečno porabo že dlje časa, tko da boš zdej lahko primerjala. Škoda, ker nisi pogledala kolk si porabila tist teden, ko te ni bilo doma. Kar napiši, kolk boš porabila čez en teden. bomo vidli če bo kaj bisteveno drugače. Bi blo pa res zanimivo dat preverit, koliko števec kaže preveč.
Meni so števec zamenjali takoj, ko sem se pritožil, kazal je pa preveč, ker se je zataknil na 1 tarifi.
[/quote]
Ja, vidiš, to pa je drugo. Jaz sem imela samo eno tarifo in se nisem mogla zgovoriti, da je kaj zaštekalo! Pri meni se je “sukal” pravilno, samo poraba je bila nenormalna! Mislim, da bo kar bistveno drugače, vsaj po trenutno videnem! Upam, da boš čez slab teden dni pogledal kaj na to stran, pa, da potem še kakšno rečeva! Lep dan!
Evo megaboy, sedaj ti pa posredujem podatke, ki sem ti jih obljubila! Dne 31. 3. so mi menjali števec, danes 10. 4. pa je stanje na števcu 61, 2 Kwh…pa mi prosim sedaj razloži! Naj ti pa povem, da sem imela vmes tudi že 4 dni vkloplen bojler! Pa, da sem intenzivno čez vikend pekla in prala, pa iz same radovednosti tudi vse posušila v sušilcu! Če nadaljujem s tem tempom, bom v mesecu dni porabila caa 180Kwh. Kar je precej, precej manj od trenutno 400 kwh na računu! Naj povem, da v teh 10 dneh resnično nisem nič šparala!