Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek električna hladilna torba

električna hladilna torba

http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/ogrevalna-hladilna-in-vlazilna-tehnika/hladilne-torbe/403080-gio-style-freddy-hladilna-torba

Ima kdo omenjeno hladilno torbo? Zanima me, kako se kaj obnese, če bi npr. odšli na dopust, na osnovi polpenziona in bi jo imeli v sobi za kakšen jogurt ipd. za otročka, mislite, da bi bilo ok?

Morda kakšna inf. o cenovno ugodni električni hladilni tobri??

Imava podobno … a odkrito povedano, prav je prišla res samo enkrat (pa še to za obkladke po klesanju osmice in sva morala iti do LJ), ves ostali čas pa nam je samo v napoto.

A za kak jogurt (če ni možnosti kupiti kar svežega kje mimogrede) bi bila uporabna.

Mi imamo za poletno kampiranje električni hladilnik, ki se odlično obnese (gre pa za pravi hladilnik, ki je bil temu primerno drag). Med vožnjo ga imamo priklopljenega na 12v, kampih pa na 220V ali pa na plin. Domnevam, da je za tvoje potrebe tale torba čisto OK. Aja, mi damo v hladilnik tudi zmrznjeno plastenko vode (ali pa prav hladilni vložek) – sploh če vemo, da bomo dlje časa brez elektrike. Pa preden naložimo hrano, imamo hladilnik doma kakšen dan priklopljen na elektriko, da se dobro ohladi.

Jaz jo imam za kampiranje. Dam jo v senco in imam vse notri, od vode, mleda, sira,…zelenjave in sadja. Meni se obnese.

LP in srečno.

Jaz jo imam tudi za kampiranje, ampak not dajem skoz zmrznjene hladilne vložke in je OK. Brez tega pa bi zdržala verjetno kakšne 2 dni.

New Report

Close