Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Električni aspirator za nos

Električni aspirator za nos

Ve katera kje se ga da kupit, naročit?
Za prehlade našega otroka pomaga le to, pa si ga ne bi rada vedno izposojala. Stvar je tako dobra, da bi ga res kupila. Tisti ročni aspiratorčki pa so za v smeti. ))):

Mi smo ga naročili v naši lekarni, nanj smo čakali nekaj dni, je LivingLAB bil je okrog 40€. Vedno pa jih imajo v trgovini z medicinsko opremo Diafit na Petkovškovem nabrežju v LJ. Ni pa bistveno boljši, kot ročni od Chicco, so pa nekateri ročni res samo za v kanto.

Mi imamo enakega, kot piše Abby in jaz bi tudi tega vrgla v koš. Nič kaj prida ni!

Mi poberemo več z ročnim (chicco) ven, kakor s tistim. Ampak čisto zares! Škoda denarja.

LP

zakaj si ne kupiš tistega za na sesalec…jaz ga ne menjam nikoli več je ravno tako uporaben ko tisti ki ga majo po bolnicah

Ja metulj saj tega bi, za na sesalec. Kje ga dobim?

Nina, javi se mi na mail v profilu.

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

prodajajo ga na ebayu….pr nas se ga dobi malo poglej na mamo…ali pa pusti kak meil..

Tudi jaz bi potrebovala aspirator na sesalec. Moj mail je: [email protected]

Sem poslala mail.

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Tudi jaz se priporočam za informacije. Moj je kar naprej prehlajen. Se matramo z NUK-ovim, pa imam občutek, da ne gre dosti ven.

LP

Moj mail: [email protected]

Aspirator, ki se natakne na sesalec, prodajajo predvsem v Avstriji in na Madžarskem. Na Madž. je zelo poceni, v Avstriji zelo drag – ista zadeva. Meni se ni zdelo škoda denarja za tako uporabno stvarco in sem ga kupila v Avstriji, ker mi je pač bližje. Drugače pa v Slovenijo pošiljajo tudi po pošti, plačilo po povzetju.

Jaz jih nabavljam preko ebaya in pridejo cca 15 €.

New Report

Close