Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Električni šok/paralizator za pse

Električni šok/paralizator za pse

imam majhnega psa pomeranca zmeraj na povodcu. Psi so VSI NEPREDVIDLJIVI. tudi če ga imaš zdresiranega ti nimas pojma kaj bo on naredil tako da ne bodite pametni, saj ne grize, saj je prijazen blablablabla…Po sumi ga imam spuscenega na daljsem povodcu 10m vendar ze dvakrat se je zgodilo da neki pacjenti ki imajo meter velikega psa je spuscen in se je tako zapodil do mene in mojega psa. Moj ps je zacel jokati sem ga dvignila nad glavo tista golazen je pa zacela skakat name in rencat z zobni. Kaj jaz vem kaj bo vasa psica naredila. Vam ne pride v vase kurceve glave da imajo lahko nekateri ljudje tudi fobijo pred psmi, lahko dobijo napad, vas precudovit prijazen sweet buldog pogrize nekoga samo on to nebi naredil nikoli😍😍??? J… vam mater vsi ki ste taki pacjenti da pse imate brez povodca vas pa nikjer na vidiku pridete čez 4min cisto lagano. Zadnjic pa isto ob morju, kjer je gozdicek zraven se sprehajam ponovno na povodcu moj kuza, in pride nek samojed al huksi saj sploh ni vazno ps brez povodca spuscen zacne skakat name ki drzim psa v zraku in lajat kot da sem mu nevem kwa naredila. Z tistimi rdecimi tacami ki ima namazane od rdecega blata. Jaz hodim pocasi naprej da vidim ce so kje te lastniki grem k skali narobu morja in se  nudisti kopajo in gledajo mene jaz kricim in zvizgam oni me samo gledajo cez 10min en dec zacne tect iz tam proti meni in klice to mrcino Maiiii, Majikaaa prido sem. mrcina stece stran in ga sploh niti ne uboga. ČE NIMATE KONTROLO NAD TO GOLAZNIJO JE NE MEJTE‼️‼️‼️Mislim pa kaj vi sanjate se odziva se na svoje ime ne. Hec pa je da sem zatem ko je ta dec tekel za psom se tudi jaz obrnila in šla nazaj lepo proti avtu hodila sem DOBRIH 40min in ko se peljem v avtu vidim ta dec še kar lovi to golazen po centru!!! Mars da vas ni sram.

NO SKRATKA ZANIMA ME KJE SE KUPI KAJ TAKEGA ČE SE TO PONOVI, da jih lahko stresem kaj pa jaz vem kaj bodo te psi naredili že to da mrcina skače po tebi in se odbija z 4 nogami po tebi to je zame nočna mora sploh pa če bi bil to kak buldog🤢🤢🤢🤮🤮ima kdo šok ????kje ste nabavili naslednjič ko kakšen gnoj skoči na mene bo samo obležal. SAMO NE PREMOČNO SAMO DA SE SPRAVI STRAN

Električni paralizator je prepovedano orožje. Lahko si pa nabaviš sprej proti medvedom in s tem posprejaš naslednjega psa, ki bo skočil nate.

Odgovor na objavo uporabnika
Mogoče pa, 11.02.2024 ob 12:37

Električni paralizator je prepovedano orožje. Lahko si pa nabaviš sprej proti medvedom in s tem posprejaš naslednjega psa, ki bo skočil nate.

sem mislna da je to nek troll napisov samo vidim da je res. ja bi blo dobro investirat v to 100evrov za 200ml🤣 upam da bo 200ml dovolj

zakaj pa psa? Kaj je pes kriv? Lastnika naj pošpreja, ne pa psa.

seveda ja, 11.02.2024 ob 12:41

zakaj pa psa? Kaj je pes kriv? Lastnika naj pošpreja, ne pa psa.

daj ne seri bo lastnik kriv če te pes ugrizne. Puj. Se braniš proti lastniku ali psu? Zgleda da si eden izmed teh pacientov

pes ni kriv da te ugrizne, niti da te napade, niti da ne posluša lastnikov BRAVOOOOOOOOOO jaz ti priporočam Polje v Ljubljani. Avtorica jaz bi se na tvojem mestu branil proti lastniku saj pes ni nič kriv kot je nekdo tukaj napisal. Vam je cepivo za korono že prišlo v mozak.

User Seveda ja

pes ni kriv da te ugrizne, niti da te napade, niti da ne posluša lastnikov BRAVOOOOOOOOOO jaz ti priporočam Polje v Ljubljani. Avtorica jaz bi se na tvojem mestu branil proti lastniku saj pes ni nič kriv kot je nekdo tukaj napisal. Vam je cepivo za korono že prišlo v mozak.

POLJE TAKOJ KLIČI ZADDAAAAAAJ

imam iste probleme. Rabim tudi kaj tazga nabavit

Sivka314, 11.02.2024 ob 12:46

Seveda ni kriv! Če bi bil na povodcu se nič od tega ne bi zgodilo, ane? Torej pošprejat lastnika, ki psa nima na povodcu, čeprav bi ga celo po vseh predpisih moral imeti. Tako težko razumet? Ja, saj za povprečnega monovca, ki ima IQ 60, je tole res višja matematika.

Po mojih izkušnjah so mali cucki bolj tečni in agresivni, kot večje pasme. Vsi bi pa morali biti na povodcu, imeti nagrobnik,  vi pa pobirajte njihov drek, četudi je od čivave.

Janči594, 12.02.2024 ob 06:21

Po mojih izkušnjah so mali cucki bolj tečni in agresivni, kot večje pasme. Vsi bi pa morali biti na povodcu, imeti nagrobnik,  vi pa pobirajte njihov drek, četudi je od čivave.

od kje pa drek teb iz te teme?. Hahah veš kaj jaz dreka že ne pobiram pa tudi če se mi na sred Ljubljane poserje kr nej se. kaj boš pa naredu? Pa še pošljem ga na vrtove od ljudi pa se kr tm poserje. Kaj bos pa zdej? Glede na gobcnika je pa tko, jaz predlagam da se najprej teb razbije gobec da nous več mogu govort potem pa še rokce da pisat nous vec mogu. Pol nakonc bi ti pa kr u gobc svoj in psov drek porinla do pluc notr

jaztudi590, 12.02.2024 ob 08:01

od kje pa drek teb iz te teme?. Hahah veš kaj jaz dreka že ne pobiram pa tudi če se mi na sred Ljubljane poserje kr nej se. kaj boš pa naredu? Pa še pošljem ga na vrtove od ljudi pa se kr tm poserje. Kaj bos pa zdej? Glede na gobcnika je pa tko, jaz predlagam da se najprej teb razbije gobec da nous več mogu govort potem pa še rokce da pisat nous vec mogu. Pol nakonc bi ti pa kr u gobc svoj in psov drek porinla do pluc notr

Ne boš dolgo. V Španiji imajo že obvezne dnk izkaznice cuckov. Kmalu bodo po vsej Evropi. Redarji tako pobirajo vzorce pasjih drekov in domov dobiš mastno položnico za plačat. Če cuck nima te izkaznice jih išcejo in čekirajo in je kazen še višja.

povej kje živiš da se ti pridem še jaz in celo zavetišče posrat pred vrata.

User Janci594

povej kje živiš da se ti pridem še jaz in celo zavetišče posrat pred vrata.

Tole je malo jezno napisano, ampak se popolnoma strinjam., Sploh v tistem delu, kjer omenja ljudi s strahom do psov.

Ali vam lastnikom ni jasno, da se nekateri ljudje bojimo psov??? Zaradi takih osebkov si ne upam sama na sprehod, v gozd, nikamor. Res ste neobzirni, milo rečeno.

Pa alergije na psa? Nikoli slišali? In vlačite svoje pse po restavracijah (in jim dajete smetanco iz skodelice – FUJ), nakupovalnih vozičkih, po otroških igriščih (spuščene!!!). Glavno, da imate radi živali. Pa jih imate res? Nimate jih, res ne. Če bi jih imeli bi poskrbeli, da bi tudi ostali ljudje imeli radi vašo žival.

In upam, da vas bodo organi končno kaznovali in nič ni previsoka kazen za vašo nadutost in samopašnost.

Kdaj boste dojeli, da s takim nacinom dobite nazaj odgovor pred mano in se strinjam. Nehite ze najedat s temi dreki. Kot da ti pa ne meces plastike po tleh in locujes. Ja valda. Najprej se pobrigite zase, potem pametujte drugim. Avtoriva, ce bos psa dvignila v narocje, tvoj pes postane tarca, plen. To mi pove da pojma nimas o psih, niti kako se obnasat. Takih se tudi jaz kot lastnica psa izogibam. Vi ste problem.

biži, 12.02.2024 ob 08:39

Tole je malo jezno napisano, ampak se popolnoma strinjam., Sploh v tistem delu, kjer omenja ljudi s strahom do psov.

Ali vam lastnikom ni jasno, da se nekateri ljudje bojimo psov??? Zaradi takih osebkov si ne upam sama na sprehod, v gozd, nikamor. Res ste neobzirni, milo rečeno.

Pa alergije na psa? Nikoli slišali? In vlačite svoje pse po restavracijah (in jim dajete smetanco iz skodelice – FUJ), nakupovalnih vozičkih, po otroških igriščih (spuščene!!!). Glavno, da imate radi živali. Pa jih imate res? Nimate jih, res ne. Če bi jih imeli bi poskrbeli, da bi tudi ostali ljudje imeli radi vašo žival.

In upam, da vas bodo organi končno kaznovali in nič ni previsoka kazen za vašo nadutost in samopašnost.

Malo u razmislek preden pises gluposti in si delas sramoto. Smrdljiv otrok se vlaci po vozicku ga slini,kiha naokoli,smrku , si vrta po nosu lej to je dejstvo da je 90% otrok do 6 leta takih. Z raziskavam se nemors kregat razn ce si nek nerazgledan papak. stoji na vozicku  z supergami ki hodi z njimi po plunkih kozlanju scanju smeteh JA TO SO DEJAVNIKI ČLOVEKA. potem pa lepo tam ko daš v voziček kruh je prej stal pankart z cevlji. Da ne recm zadnic v pekarni mat postavi pankarta na mizo jaz nikoli ne jem v pekarni ker se mi zdi ze tako umazano ampak vi to delate no pa pozrite vroce sveze sanitarne zemljice postavite na drek mmmmm mjami. Pazi zdaj——— delam v Mercatorju v VSEH merkatorjih so v skladišču podgane!!! Wowwww tega tudi nisi vedela po vasih flaskah ledene kavice skačejo podgane vi pa to cuzate in ližete!!!! To je pri nas v skladišču kaj šele pred tem v velikih magazinah!!!! Po coca coli, vodah pijači, moki povsod so!!! SE JEDO HRANO. VSAK MESEC SE NAJDETA VSAJ 2—-ti si že kdaj videla kakšen je zadnji del skladišča pa mislis da inspekcija pride da kazen vn gremo na cik in kavo? Pa kje ti zivis otrok bozji. Prav zadnjic je potnik iz merkica razlagal da je bila na fuzinah podgana velka 20cm in je pozrla kinder jajca v skladiscu. Pa daj no. Pa glede restavracij. To se tebe SPLOH NE TICE. Ti lahko samo vstanes in spokas ce ti kaj ne pase. To dolocajo lastniki restavracije ti nisi nic. Lahko samo spokas v avto in cao. Zdaj se pa malo zamisli je treba dvostranjsko pogledat. No tale fobija pred psi kot si rekla——- to da si pa pac kao ali res neupas sploh na sprehod da je to tako mocna fobija da si sploh vn ne upas bi ti pa vsak zdravnik rekel da se napoti na kaksen obisk k psihiatru. To je dejstvo. Pa se nekaj o alergiji imam sama najhujso obliko alergije na pse testirana za to od 8 leta starosti ce se psa ne dotaknem mi ni nic vendar vseeno rabim bit stran Vsaj 2 metra v ZAPRTEM PROSTORU!!!! ne seriiii nimas pojma

Zakaj969, 12.02.2024 ob 08:43

Kdaj boste dojeli, da s takim nacinom dobite nazaj odgovor pred mano in se strinjam. Nehite ze najedat s temi dreki. Kot da ti pa ne meces plastike po tleh in locujes. Ja valda. Najprej se pobrigite zase, potem pametujte drugim. Avtoriva, ce bos psa dvignila v narocje, tvoj pes postane tarca, plen. To mi pove da pojma nimas o psih, niti kako se obnasat. Takih se tudi jaz kot lastnica psa izogibam. Vi ste problem.

hahahahahaha kurbica stara  a si ti ena izmed teh ki nima psa na povodcu.Kwa je stara ti ne pride u mozak da bo kurcova mrcina kot jo mas ti pozrla pa napadla mejhnga psa.Jebovsd za take k si ti je bla narjena korona da cimprej pocrkate kwa se delas tuki koza glupa.Seprav psa na tleh pustit da lah tvoj ps nanga skace.Tis mogla bit ksn eksperiment al je pa tvoja mama pila pa se drogirala gnida

Imam pse in tudi mene zelo moti, ko psi niso na povodcu. Tudi če lastniki trdijo, da je pes “prijazen” in “ne bo nič”. Včasih ne moreš vedeti, kako bo reagirala žival v dani situaciji. Jaz svojega psa na povodcu obvladam, ne vem pa, kaj bo, če priteče do njega nek drug spuščen pes, moj začne lajati nanj … kaj če se drug pes, ki je v osnovi “prijazen” negativno odzove na to? Potem so tu seveda še drugi razlogi – strah pred psi, pes skoči nate in te umaže, itd. Spomnim se primera, ko je kolesar padel v gozdu, ker je pred njega pritekel spuščen pes in kolesar se je huje poškodoval. Kolesar je potem tožil lastnike. Sem imela pa tudi osebne izkušnje, ko je sosedov spuščen (velik) pes rutinsko napadal mojega psa, ko sva šla na sprehod. Pogovori niso pomagali. Situacija se je spremenila šele, ko je ta isti pes napadel še nekega drugega psa.

Če vidite psa, ki je spuščen na javnih površinah, lahko psa slikate in pokličete policijo. Kazen mislim da je okrog 200 eur. Želim si, da bi se nadzor nad tem bolj striktno izvajal. Določeni ljudje razumejo šele, ko jih nekaj udari po žepu.

Ce bi ti mojemu psu kaj naredila, ker je prisel pozdravit tvojega na baterije, ti tud soker ne bi pomagal, oba vaju bi jaz tako zbrcal, da bi ti rabila resila, tvoj pomeranc pa majhen grobcek.!

Anonimno 1291, ti si primer osebe, ki bi morala biti v javnih površinah vedno na povodcu. Drugače pa v zaprtem oddelku LJ-Polje.

Anonimno 1291, 12.02.2024 ob 10:03

Ce bi ti mojemu psu kaj naredila, ker je prisel pozdravit tvojega na baterije, ti tud soker ne bi pomagal, oba vaju bi jaz tako zbrcal, da bi ti rabila resila, tvoj pomeranc pa majhen grobcek.!

Anonimno 1291

se pa kažete kakšni ste zmazki. Take pse kot je tvoj je samo že za na odstrel z tabo vred. Naprej tebe, potlej on. Jaz bi se nate še poscal na koncu. Kakšni psihopati ste tukaj, saj nemoreš vrjet. Tako kot je nekdo napisal za take je bila korona da pocrkate golazen. Sramotno.

Anonimno 1291

Umri primitivec lahko z svojim velikim psom vred🤢Žalostno da taki pacjenti dihajo zrak na tem svetu🤢 Dve vrečki čez glavo. Boš vsem nsredil uslugo.

USER Anonimno 1291

TAKOJ POKLIČI 01 4750 670 POVEJ DA SI NUJEN PRIMER!

Jaz sem to že doživel, en Bosanc je kričal, da je moj pes spuščen, pol je vzel palico in začel mahati proti psu. Veš kaj se je zgodilo? On ne “radi više na baustelle”. Sem ga prijel in ga tako prefukal, da mu ni bilo nič več jasno. Pomoje se je začel zavedati, da na Allaheca ne more več računati. Drugač pa ja, vabljeni vsi, ki se maste za junake. Visok sem 193, 110kg, pa da vas vidimo, lahko tudi 2, bo več zobovja za pobirat pol

New Report

Close