Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Električno kolo

Električno kolo

Kupujem električno kolo. Potrebujem ga za asfalt in makedam. Ogledujem si tega

https://energijabikes.com/kategorije/elektricna-kolesa-e-mtb-hardtail/cube-reaction-hybrid-performance-500-metallicbrownnorange-trapeze-2023-kolo-63312120z

Se mogoče kdo toliko spozna in mi pove, če je ok?

To je gorsko kolo, zapelješ v lužo pa si vsa umazana.  Kolesa so bolj  groba, glasna. Jaz sem si  kupila Lapierre touring kolo, ima blatnike, niso tako groba kolesa, ker vozim po cesti. Z njim ne grem čez gozd, makadam zelo redko, v večini je pri meni asfalt.  Razmisli , za kaj boš največ uporabljala, mene je tudi gorsko mikalo, ampak ko sem razmišljala, kje ga največ rabim, pa sem izbrala touring.

Daš 2+ jurjev za bicikl si butast. okol 800e in te isto pripelje kot tale za 2+jurja.

Odgovor na objavo uporabnika
preseravanje, 14.05.2024 ob 14:55

Daš 2+ jurjev za bicikl si butast. okol 800e in te isto pripelje kot tale za 2+jurja.

JA sam ni elektricen… jst bi svetoval nakup… sam ga imam in sem prezadovoljen…

Tega za dva jurja res ne bi priporical… mas pa tistega fat bike… za pol manj… še zložljiv

https://www.ebay.de/itm/404973118361?itmmeta=01HXVK197RKR9S1FX41CCW6KGY&hash=item5e4a476399:g:PFkAAOSw0Dpkpofx&itmprp=enc%3AAQAJAAAA4ObY47WlYfmjZn2ujHz9SdCNC%2Btic9XNVS3NNgcUwE3oz21PswX7K6ioiqhaJroc44wWvJxP2lIvs57jz5PKvqcQUDr0wYLxyFWU3muD4wQIwub8mA3S93ox%2BJleNuOd1d83OJ9uUBVKSZy3mN465U1A4U09Ow2%2FFUbU9kxgiVDJ4HWr%2FUX6ADLxEcnrZ7Srb13bZmBr6YDOAF2Kw1BqB7cbdF0XW3FTQ%2FtLvJZ30QL2OzacCbEhbugoUuF2Iv6SVQSlOSXnCrmYgzPUfHV%2F21p%2BFNSzMvGZgDjKSFVeRkPf%7Ctkp%3ABk9SR6yUhfPuYw

Tega bi ti predlagal jst…

Ta je 1000waten 🤭

Ušeč ti bo… vem da ti bo😂

Resno mislim.

So pa tule se ostali…

https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p4432023.m570.l1313&_nkw=e+fat+bike&_sacat=0

bozomon, 14.05.2024 ob 14:59

JA sam ni elektricen… jst bi svetoval nakup… sam ga imam in sem prezadovoljen…

Tega za dva jurja res ne bi priporical… mas pa tistega fat bike… za pol manj… še zložljiv

Seveda je električno- beri na opisu kolesa na linku, ki ga je avtorica priložila: BOSCH PowerTube500 baterija.

Avtorica,  ni slab pecikel.

Osebno sem , če bi novega elektrinega, raje za opcijo, v zložljivi izvedbi. Flikneš v prtljažnik komot, ne rabiš zadaj stojala, ne strešnega nosilca. Trenutno 500 EUR popusta na redno ceno.  Mahle nemška elektronka….Dokup blatnikov in dodatne opreme možen. Blatniki so nujna oprema.

legendebikes.com/products/etna

Alaria, 14.05.2024 ob 15:15

Seveda je električno- beri na opisu kolesa na linku, ki ga je avtorica priložila: BOSCH PowerTube500 baterija.

Avtorica,  ni slab pecikel.

Osebno sem , če bi novega elektrinega, raje za opcijo, v zložljivi izvedbi. Flikneš v prtljažnik komot, ne rabiš zadaj stojala, ne strešnega nosilca. Trenutno 500 EUR popusta na redno ceno.  Mahle nemška elektronka….Dokup blatnikov in dodatne opreme možen. Blatniki so nujna oprema.

legendebikes.com/products/etna

NIsem mislil za tega od avtorice… tega za 800 sem mislil ki ga komentator predlaga… verjetno je tudi ta ki ga on misli elektricen… samo pac druga verzija…

Pac jst tega z avtoricinega linka nebi…

Giant stance polno vzmetno je 2 pa pou… ekstremevital.com ali pa freestyle.si… oz .com…

Se bolj tega splaca… vec kolesa dobis… vsaj zame.

Pardon 3 pa pol… so ze novi modeli…

Z ebaya najbolje…

bozomon, 14.05.2024 ob 15:20

NIsem mislil za tega od avtorice… tega za 800 sem mislil ki ga komentator predlaga… verjetno je tudi ta ki ga on misli elektricen… samo pac druga verzija…

Pac jst tega z avtoricinega linka nebi…

Giant stance polno vzmetno je 2 pa pou… ekstremevital.com ali pa freestyle.si… oz .com…

Se bolj tega splaca… vec kolesa dobis… vsaj zame.

ja, OK, vidim si scitiral unega avtorja “preseravanje” , ki ponuja  za 800 EUR  Deal.

Sedaj je na Aliexpressu (tudi vzmeten spredaj in zadaj) s 400 watnim motorjem le 670 evrov. Če je še…

Je treba surfati…

star dec, 14.05.2024 ob 15:29

Sedaj je na Aliexpressu (tudi vzmeten spredaj in zadaj) s 400 watnim motorjem le 670 evrov. Če je še…

Je treba surfati…

Ja, je tega polno – samo riziko je z AliExpresa kupit kolo za 600, 800 EUR – jaz ga ne bi – če že, raje na nemškem Amazonu ta kitajska kolesa za pod jurja,  in je bolj varno, tudi bvsi davčni in carisnki postoški EUja so ti prihranjeni in bolj varno, da ga dobiš dostavljenega na dommač naslov.

Pa še carino plačaš,na to si verjetno pozabil.

Vse kar je nad 22 EUR z Alixpresa pa se obračuna seveda tudi DDV-  tudi na poštnino.

http://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/e_trgovanje/

http://www.delo.si/novice/slovenija/dodatne-obdavcitve-bomo-se-narocevali-iz-kitajske/

Za 2000 EUR težko kakšno električno kolo kupiš, v večini so dražja. So cene kar 3000 EUR in več. Ko se zgražaš nad cenami, specialke iz karbona , 15.000 EUR.  Nihče te ne sili v nakup , enim so všeč kolesa, eni m motorji, bmw  motor GS stane 30.000 EUR, pa se z lahkoto z njim ubijejo . Kako so neumni po tvoje.

New Report

Close