Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek električno talno gretje

električno talno gretje

Zanima me, če ima kdo od vas stanovanje, ki ga ogreva z električnim talnim gretjem in kako ste z zadevo navdušeni? Hvala in lep nedeljski večer

pozdravljeni!

mi imamo električno talno gretje na vikendu in sicer na hodniku (ko prideš v hiš) v kuhinji in v kopalnici. povsod kjer je gretje so na tleh ploščice. zadeva se zelo dobro obnese, kajti če naravnaš gretje na zelo toplo lahko dejansko ležiš na tleh. seveda je celotna zadeva regulirana s programskim termostatom, tako da lahko nastaviš temperaturo za vsako uro posebej, za vsak dan v tednu. tako, ko nas ni, je gretje naravnano na minimum, zaradi vode v ceveh, ki ponekod potekajo spodaj (viekend je na malo višji nadmorski višini, tako da zna biti včaih zima malo hujša kot v dolini) ker je kvadratura, ki jo ogrevamo majhna, se nam je ti izplačao. ne vem pa kako se to izplača pri večji kvadraturi ob vsakodnevnem gretju.

lep večer še naprej

Imamo samo v kuhinji in v kopolanici, kjer smo položili talno gretje, ko smo prenavljali.

smo zadovoljni.

Mi imamo po celi hiši talno gretje, nikjer nobenega radiatorja. Že več kot dvajset let smo več kot zadovoljni.

Hel a električno?

Ups….ne! Toplovodno. Sem prehitro prebrala, samo talno gretje sme videla, sori. Z električnim nimam nobenih izkušenj.

Mi imamo sicer klasično in je super, en kolega pa ima električno v stanovanju velikem ene 50 m2. Preselil se je pred dvema mesecema in je dobil že 2 računa za elektriko v višini 200€. To se mi zdi pa zelo visoka cena.
Naj ti izvajalci povejo ali izračunajo porabo elektrike.

New Report

Close