Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Elena je dobila še 3. podpis poslanke

Elena je dobila še 3. podpis poslanke

Za nevedne in zbegane ob postih “vrabčevke”: to je letelo name. Samo za info, da ne bo kdo užaljen.

Vzorec tvojih odgovorov je povsem predvidljiv. Če ne želiš razpravljati oziroma nimaš kaj povedati potem malo požališ naokrog in poveš, da pač s takimi nevedneži nimaš kaj razpravljati. Odlično. Vsak tvoj drugačen odgovor bi me resnično presenetil.

Za nevedne in zbegane ob postih “vrabčevke”: to je letelo name. Samo za info, da ne bo kdo užaljen.

Vzorec tvojih odgovorov je povsem predvidljiv. Če ne želiš razpravljati oziroma nimaš kaj povedati potem malo požališ naokrog in poveš, da pač s takimi nevedneži nimaš kaj razpravljati. Odlično. Vsak tvoj drugačen odgovor bi me resnično presenetil.[/quote]

Jaz se ob vrabčevskih postih zadnje čase kar zabavam. Kar naprej se zaletava v šipo in ne more razumet, da je vse zaman; ne gre in ne more skozi. Mu večkrat kdo odpre vrata pa ne izkoristi priložnosti in se zaletava naprej. Pač ptičja pamet:-(

Ne, je bilo pričakovano. Saj je splošno znano, da se predsednik Društva invalidov (Šuštar, Šušteršič – ne vem točno) in Elena ne razumeta in da imata različne poglede na področju problematike invalidov. Je bilo že večkrat po TV – tudi soočenje med njima. Kdo ima prav jaz ne morem soditi.

Na njegovo sporočilo, da jo invalidi, ki jih on zastopa ne podpirajo, je Elena lepo povedala, da ne kandidira za predsednico društva invalidov, ampak za predsednico države.

Ja na drugi strani pa jo v njeni odločitvi podpirajo iz Zveze društev za cerebralno paralizo, kar je v nadaljevanju povedal direktor Zveze Sonček
g. Primožič. In kot sem prebrala na Elenini spletni strani, ji je g. Primožič med prvimi čestital za njen pogum.

Ja, in res je poguma. Jaz jo podpiram.

Evo….vrabček jaz pa razumem kar želiš povedati in ti dam prav (da ti ne bom zmeraj samo nasprotovala:))))
Vsi imamo pravico VOLITI IN BITI VOLJENI…in Elena skuša pokazati predvsem na to, da invalidi niso samo volilci temveč imajo vso pravico biti voljeni.
Kar se tiče izjav, da izkorišča svoj hedikep: pa kaj naj se pokrije z vrečo, da se ne bo videlo, da je invalid?
Res pa je pogled na njo, za nas zdrave bolj BOLEČ, kot pogled na Peterleta za katerega vsi vemo, da ima raka ali pogled na sedanjega predsednika, ki ima tudi raka….Oba nosita v sebi smrtonosno bolezen pa nikome ništa….zaradi tega, ker ne sedita vsa zverižena od bolezni na vozičku…ampak priznate ali ne, njuna bolezen jima tudi prinaša plus točke…

WildWind

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Hvala. E vidiš, da ima smisel debatirati.
LP

Smisel ali ne, to o Eleni je moje mnenje že od začetka in ne zasluga debate. Sva pa končno našli stvar, o kateri se za spremembo strinjava:))))

WW

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

New Report

Close