Elena Pečarič je povedala odlično!
Povzetek razgovora sem našla na tejle povezavi:
Seveda so jo mediji nazaj držali. Nekateri mediji se tudi sicer sploh ne trudijo za enake možnosti za predstavitev vseh kandidatov. Če bi človek recimo čital samo Finance, bi mislil, da so predsedniški kandidati samo štirje. Morda kot privaten medij res niso dolžni vseh kandidatov obravnavati enako, a zanimanje bralcev bi jim moralo biti pomembnejše kot lastni predsodki in želja ugoditi najpopularnejšim kandidatom. Tak odnos uredništva do bralcev se mi zdi zelo slab.
Pa sej ne morem verjet kakšne pišete…
Kako zaboga ne opazite da je blazno egocentrična in arogantna…? Po njenem so hendikepirani taki revčki da se mora ves svet vrtet okrog njih..in kako jim nihče ne prisluhne…mislm. Mislim da se enostavno ne sprijazne s svojo hibo, zato pa prihajajo take besede iz njenih ust. Pa nimam , prosm lepo , nič proti hendikepirancem..zavedat se pa morajo da je njihov svet malo drugačen od našega in pač ne morejo pričakovat čarovnije od nas, zdravih. Sicer je pa še veliko dost hujših revežev ki ne jamrajo tolk..
Kako si pa njeni zagovorniki predstavljate vodenje države iz invalidskega aspekta? 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znanstvena fantastika…
mislim halo?! najbrž tega nihče nebo opazil ker je od tega že nekaj let ma useeno!!! ona je moja teta! se ne smili sama sebi in je naboljša…svet se ne vrti okoli invalidov! sploh niso invalidi ampak hendikepirane osebe..vse lepo in prau ampak ti si bol hendikepiran od nje in to v svoji glavi! veš kaj je vse nardila…neki filofofiraš ampak sploh neveš zakaj se gre ugl. niaš pojma…bajduej je študirala filozofijo tko da ti mona lepo shut the fuck up!!!!!!!!!