Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek elium!!!!

elium!!!!

Toliko, da ti sporočim. Danes sem bila ravno na kofetku z vašo anglistko A iz vrtca. Menda jih bo (tvojo pikico namreč) ona imela do konca novembra, ko se vrne s porodniške K. Vendar ne vzgojiteljica K. temveč anglistka K. s šole. Tudi ta je super, prepričana sem, da bo tvoji princeski tudi pri njej fino.
Samo, da veš.
Kavica ob priliki. Trenutno se selimo (jupi!!!) v hiško z vrtom (še enkrat jupiii!!!!). Javi se.

LP Andreja

blagor tebi-ti tok privoščim!SREČNO!!!

Mimogrede Mateja, zakaj pa vi kdaj ne konkurirate za neprofitno?

Hvala, hvala! Res, zakaj ne prosiš za zamenjavo, saj ti pripada, če ste štirje. Premisli, ne čaka se ne vem kako dolgo, najemnina pa ni bistveno višja.

Lp Andreja

p.s. Upam, da si se spokala na urgenco in zrihtala zadeve.

tole se nam bolj izplača

abea hvala za informacijo, vendar me čudi ker še vedno hodi A.
To kle v tem vrtcu je vse zmešano!
Te jutri pokličem !
ČESTITAMMMMMMMMMMMM ZA HIŠKO, pol še zame sobico zrihtaj!!
Ja kavica pa velja javi ko boš mela cajt!!!
LP.

Ja saj pravim da bo A. do konca novembra, ko pride K. Hm, tole pa zdaj zveni že kot kakšen top secret film. Pokliči, daj jutri, se zmeniva še za kak kofe ta teden.

lp Andreja

Ali boš tudi tam imela net??Da se bomo še naprej pogovarjale.

Ja bo imela. Mimogrede abea*, a bosta šli z elium same na kofi, al kva? Bubika me je danes spraševala, če bo kaj kave?

Ah, daj no Pikica, kdo bi pa tebe pozabil!!!! Seveda greš ti tudi. Se slišimo.

lp A

Jest, brez neta?????? Ni govora. Bi sama luknje skopala, če bi bilo treba ;-)))))))

lp Andreja

P.S. A ti še zmeri strašiš s prehlajenimi jajčniki???? Pokaj k zdravniku že enkrat. ŠŠŠC!

kaj a nisi prebrala da sem se zagiftala s hrano,dobila Buscopam in adijo????
Preberi malo nižje sem pisala.
Čestitke za hišo!!!

uf, sorry! Sm poiskala. No, se zgodi, bo že bolje!

lp A

New Report

Close