Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ELIZABETH ARDEN

ELIZABETH ARDEN

Živjo!

Mene pa zanima, ali katera izmed vas uporablja kozmetiko Elizabeth Arden in kako je z njo zadovoljna?

Stara sem 30 let in imam tipično mešano kožo.

Hvala za odgovore,
Ajda

Zdravo!

Ja, jaz sem uporabljala to kozmetiko. Veš, nobenih čudežev ne dela, kar bi se pričakovalo glede na ceno. Tudi jaz imam mešano kožo, pa sem uporabljala “modro linijo”, sem mislila, da se mi bo koža kaj popravla, ma glej prav nič boljše ni bilo. Pene za čiščenje kože so kar o.k., vendar zdaj uporabljam gel za čiščenje kože dr.Scheller, ki je dosti cenejši in prav nič slabši! Veš, kaj je s temi kozmetičnimi hišami – lepe enbalaže, dobre reklame in mi potrošniki na to padamo, se je pa že dostikrat izkazalo, da kar je drago ni nujno tudi dobro.
Upam, da te nisem zdaj preveč zamorila. Ti kar poskusi uzdelke, pa boš sama presodila.
Imaš ti mogoče kaj izkušenj s Clinique?

Lep pozdrav!

Hanna

hanna, mislim, da če imaš mešano kožo ni potrebno uporabljati artikle za občutljivo kožo (modra linija), ker ponavadi ti artikli ne vsebujejo dovolj vlage in maščobe, ki jo potrebuje mešana koža. Po mojem bi bilo bolje, če bi uporabljala, pač glede na mastnost kože, nekaj artiklov za suho in nekaj za mastno. Meni je to najbolj pomagalo.

Živjo!

Samo toliko, da povem, da je MODRA linija ELIZABETH ARDEN za mešano do mastno kožo, ROZA linija pa je za občutljivo kožo!

Hana, živjo!

Ne, s Clinique nimam nobenih izkušenj.

Glede Elizabeth Arden mi je pa prijateljica rekla tako kot ti: da je pena za odstranjevanje ličila zelo v redu (modra linija), kreme pa da niso nič posebnega – glede na ceno.

Ja, hm, ne vem, kako se bom odločila. Verjetno bom kupila čistilno peno, kremo pa bom še naprej uporabljala svojo (Vichy – mat, za mešano kožo, mi je kar OK), morda bi poskusila le z Good Morning Serum – os Elizabeth Arden (ali kaj poznaš oz. ali katera uporablja?).

Lep pozdrav,

Ajda

Zdravo Ajda!

Ja, tudi Good Morning skin serum poznam. To mi je blo v redu. Veš, naredi tako fajn kožo oz. jo pripravi na nanos pudra. To bi ti kar priporočala, pa tudi primerno je za tako kožo, kot jo imava midve. Jaz sem serum uporabljala le na licih, ker tam imam bolj suho in občutljivo kožo. Zdaj ga ne uporabljam več, ker mi je malo predrag, pa še malo ga pride v flaški. Vredno poskusit!
Čau!

Se še jaz vmešam s svojimi vprašanji glede seruma. Če se z nijim namažeš ne rabiš še kreme pred pudrom?
Sama sem uporabljala Visibledifferent (Arden) ampak nisem bila zadovoljna, ker je bil že duh kreme odbijajoč. Sedaj imam Stedhal kremo in tekočino za rehidracijo za spodaj pa je ok. Ne delajo pa te kreme čudežov. Se strinjam z Hanno, da padamo na njih potrošniki zaradi embalaž in reklam. Ampak si ne morem kaj , da kljub temu vedno znova kupim kakšno lepo škatlico.Sedaj me mika La prarie. Ima katera izkušnje?

Zdravo Ana!

Ja, jaz sem serum dajala na očiščeno kožo, samo zjutraj in potem nič kreme. Koža pride res žametna. No, lepo, da še nekdo prizna, da padamo na embalažo in pdb. Ma tudi imena naredijo svoje, se ti ne zdi? Samo kako lepo se sliši “Good Morning Skin Serum”, kaj ni res? Kdo ga ne bi kupil? Take pač smo 🙂
LP

New Report

Close